öregedés

Az öregedés megállíthatatlan és mindenkit utolér. Azonban a modern orvos-kozmetikai beavatkozások ma már lehetőséget adnak arra, hogy kitoljuk a határokat, és minél később érkezzenek el számunkra az idős kor látható jelei.

Az Aesthetica Orvosi Központ arcfiatalító és bőrmegújító kezelései között mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb eljárást. A különböző ablatív és non-ablatív kezelések, műtétek segítségével újra fiatalos külsőt varázsolhatunk.

De a megelőzésre is alkalmasak egyes eljárások, így már fiatalkorban elkezdhetjük megalapozni bőrünk későbbi állapotát. Cikkünkben a hatékony kombinált eljárást mutatjuk be, mely azonnali eredményekkel és hosszú távú hatással jár.

A bőr öregedésének folyamata

Bőrünkön számos változást indukál az öregedés folyamata, melyek megváltoztatják annak rugalmasságát, textúráját és megjelenését. Genetikai tényezők, külső környezeti hatások és az életmódbeli szokások mind befolyásolják bőrünk állapotát. Az idő múlásával a bőr kollagén- és elasztinszintje csökken, ez pedig azt eredményezi, hogy annak feszessége változik.

Először a finom vonalak és a ráncok lesznek láthatóak, majd az egyenetlen bőrtónus és a szeplők megjelenésére számíthatunk. A bőr legvékonyabb és legérzékenyebb területén a szem körül kialakulnak a szarkalábak. A nyak és dekoltázs vonalában szintén egyre több ránc alakul ki. Később pedig a víztartalom hiánya miatt száraz és rugalmatlan lesz a bőrfelület.

Öregedésgátló technikák

A technológiai fejlődés az orvos-kozmetikai és esztétikai kezelések területén rengeteg új lehetőséget hozott. A különböző lézerek, rádiófrekvenciás energia használata győzedelmesen szál harcba az öregedés folyamatával. A látványos eredmények sokszor fájdalommentes kezelésekkel érhetőek el. Nem szükséges műtéti beavatkozás, mégis csodás lesz arcbőrünk.

Átfogó, holisztikus megközelítéssel felépített kezelés a biolifting és DMA energia, melyek például az izmokra hatnak. Testünk 40%-át izomszövet teszi ki, melyek közül számos található az arcunkban. Ezekre hat a DMA energiája, így belülről formálja az izmokat.

Hatására nemcsak a ráncok csökkenhetnek, hanem az arcél, nyak és áll megjelenése is korrigálható. Segítségével a mélyebben található kollagének stimulálódnak, újratermelődnek.

Kombinált kezelés

Egy másik lehetőség a ráncok eltüntetésére a tripoláris rádiófrekvenciás kezelés. Az irha mély rétegeinek ellenőrzött felmelegítésével történik a beavatkozás, melynek hatására a kollagénrostok összehúzódnak, ezzel pedig látványos és azonnali eredményeket érhetünk el.

A szemmel látható bőrfeszesítő hatás mellett a kötőszövetekben található fibroblaszt is aktivizálódik. Így pedig hosszú távon eredményezi a szövetek regenerációját. A leghatékonyabb, ha az említett eljárásokat együtt vesszük igénybe, így biztosítva az arcbőr üde, friss és fiatalos megjelenését.

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.