teljes körű ingatlankezelés

Az ingatlanpiaci versenyben egyre nagyobb jelentőséget kap az otthonok minél esztétikusabb bemutatása. Amikor eladásra kínálod ingatlanodat, fontos, hogy kiemeld a többi hirdetés közül, és vonzóvá tedd a potenciális érdeklődők számára. Ebben a versenyben segítségedre lehet a home staging szolgáltatás.

A home staging egyik leghatékonyabb eszköze a zöld növények használata. Egy gondosan kiválasztott és jó érzékkel elhelyezett szobanövény varázslatosan feldobja az ingatlant és vonzóbbá teszi azt a leendő vevők számára.

De mi is az a home staging?

home staging szolgáltatás eredetileg az angol ingatlanpiaci szaknyelvből származik, és az ingatlanok előkészítését jelenti a minél sikeresebb és kedvezőbb értékesítés érdekében. A home staging egy olyan szolgáltatás, amely során az ingatlant úgy rendezik be és dekorálják, hogy a legjobb benyomást keltsék az érdeklődőkben.

teljes körű ingatlankezelés szerves elemeként célja, hogy kiemelje az ingatlan pozitív jellemzőit és elrejtse esetleges negatívumait. A home staging szakemberei többek között a bútorok kiválasztásával, térrendezéssel, a megfelelő világítás kialakításával és a dekorációval dolgoznak.

Szobanövények és a home staging

De miért érdemes a home staging során szobanövényekkel dekorálni az ingatlant? A válasz egyszerű: a zöld növények egy természetes és friss érzetet adnak hozzá az otthon atmoszférájához, emellett számos előnnyel járnak.

Életet lehelnek az ingatlan belső tereibe

Az üres és élettelen terek kevésbé vonzóak a potenciális vevők számára. Egy jól elhelyezett növény azonban azonnal feldobja a szobát és életteliséget sugároz.

home staging szolgáltatás

Kép forrása: Canva.com

A zöld szín nyugtató hatással van az emberre, és olyan érzést kelt, mintha az otthon közelebb lenne a természethez. Ezzel a megoldással az ingatlan sokkal barátságosabbnak és otthonosabbnak tűnik.

Egyensúlyt teremtenek a térben

Az otthoni dekoráció során gyakran találkozunk sima és egyhangú felületekkel, amelyek könnyen unalmassá válhatnak. Egy megfelelően kiválasztott növény azonban textúrát és mélységet ad az összképhez.

A nagy, leveles növények vagy a csüngő kúszónövények különleges vizuális elemként működnek a térben. Ezek a textúrák és formák vonzzák a szemet, és felkeltik az érdeklődők figyelmét.

Frissességet és életteliséget sugároznak

Az emberek általában vonzódnak más élőlények közelségéhez. A növények ezt az élményt hozzák el az ingatlanba. Az érdeklődők könnyebben el tudják képzelni magukat az ingatlanban, amikor azt látják, hogy egy virág vagy egy szép szobanövény otthon érzi magát a szobában.

Képek forrása: Canva.com

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.