ruházat

Mindig van egy olyan brand, akit később a designerek vagy éppen a fast fashion márkák elkezdenek másolni. Hiába azonban a hasonlóság, sokszor szinte azonnal ki lehet szúrni, ha valami nem eredeti, nem minőségi. Ez főleg a streetwear világban igaz, ahol bár valóban nem olcsóak a termékek, azok minden esetben tartósak és prémium anyagból készülnek.

De vajon milyen egy trendteremtő brand, amire minden és mindenki hasonlítani akar? Ismerjük meg a truetosole.hu Fear Of God Essentials termékeit, hogy kiderüljön a válasz!

Az Essentials születése

Jerry Lorenzo a kosárlabda pályán kezdte meg a sikeres pályafutását, később azonban inkább a divatipar felé vette az irányt. Nem kellett neki túl sok ahhoz, hogy egy olyan brandet hozzon létre, amiért szinte kapkodnak majd a fiatalok.

Tíz évvel ezelőtt elindította a saját márkáját, ami a Fear Of God nevet kapta. A márka szinte azonnal berobbant, hiszen a sportoló a legnagyobb nevekkel dolgozott együtt, a saját brandje azonban teljesen független maradt. Egyetlen kollaborációra sem került sor, de még divatbemutatón sem volt jelen. Ennek ellenére vált igen népszerűvé a luxusbrand, ami esetében a termékek nagy része azonnal elkelt.

Pár évvel később, 2018-ban a mára divatikon bejelentett egy új almárkát, a True to Sole-nál is kapható Fear of God Essentialst, ahol minden sokkal egyszerűbb, még az árak is jóval kedvezőbbek voltak. Az új irány egy újabb közönséget célzott meg, olyan embereket és fiatalokat, akik stílusos alapdarabokkal szerették volna kiegészíteni az öltözködésüket.

Kötelező Essentials termékek

Minden márkának vannak olyan termékei, amik már-már kötelezőnek számítanak. Itt is olyanokat mutatunk be, amelyek kétségkívül a volt sportoló stílusát jellemzik. A túlméretezett hoodiek, felsők, nadrágok, valamint a farmerek mind a kollekció részét képezik.

Ezekre egyszerűség, letisztult színek, valamint prémium anyaghasználat a jellemző. Mindegyiken ott van az “Essentials” felirat, bár sosem annyira kirívó, hogy bárki zavarjon.

A sikernek köszönhetően több olyan designer és fast fashion márka átvette az említett tulajdonságokat. Olyan hasonló alapdarabokat kezdtek el piacra dobni, ami szabásban és letisztultságban bár hasonlítanak az eredetiekre, a prémium anyaghasználat hiánya azonnal elárulja, hogy ezek bizony nem az Essentials kollekció részei.

Essentials termékek vásárlása

Ma már szinte minden területen nagyon óvatosnak kell lennünk, hogy rengeteg hamisítvány kering a boltokban és az interneten. A vásárlók könnyen tévedhetnek, így egy drága sneaker vagy streetwear ruházati cikk nem biztos, hogy valóban eredeti terméknek számít.

A True to Sole esetében azonban nincs ok az aggodalomra, hiszen az itt kapható cipők és ruházati cikkek mind vizsgálaton esnek át, majd megkapják az eredetiséget jelző plecsnit. Amennyiben pedig rendelni szeretnénk, élhetünk a 14 napos visszaküldési garanciával, így ha nem jó a méret, nem tetszik a termék színe, akkor sincsen gond.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.