vászonkép

A lakásdekorációs trendek körében mindig van egy uralkodó módszer, szín vagy éppen stílus. Az évente megújuló kínálat számos újdonsággal kecsegtet minket, ám bizonyos produktumok esetében nem maga a termék az új, csak a vele összefüggésbe hozható téma.

Gondolunk itt például a vászonképekre, amelyekkel már néhány évvel ezelőtt is találkozhattunk, de napjainkban kezdett hódítani a minimál stílus, a kortárs vagy a szürrealista művészet.

A következő cikkben most megtudhatjuk, hogyan állja meg a helyét egy többrészes vászonkép a modern elvárások forgatagában.

Milyen fotókból készülhet többrészes vászonkép?

Azt mondják, hogy bármilyen kép felhasználható erre a célra, nekünk csak a helyiség stílusát és a személyes igényeinket kell figyelembe vennünk. A panorámaképekből, a művészi alkotásokból és a családi nyaralások fotóiból egyaránt születhetnek többrészes termékek. Ha nincs saját képünk erre a célra, akkor bátran válogassunk a vaszonkep.hu oldaláról, ahol gyönyörű képek, frappáns ötletek várnak ránk.

A többrészes vászonképek egyik fő jellemzője, hogy a végeredmény általában jóval nagyobb (már a szélességet tekintve), mint egy egyrészes produktum. Ezért nagyon fontos, hogy jó minőségű, megfelelő felbontású képet válasszunk “forrásképnek”.

Személyes és látványos!

Informális környezetben tényleg pazar látványt nyújtanak a többrészes tájképek, festmények, de mi lehetne menőbb egy általunk készített fotót fél, vagy akár 2 méteres méretben viszontlátni?

Egy tökéletesen elkapott családi pillanat némi humorral fűszerezve meghitt emlékekkel tölti meg még a legminimalistább enteriőrt is. Az ilyen lakásdekorációval a szeretteinket és a látogatóinkat egyaránt pillanatok alatt lenyűgözhetjük.

Hová kerüljön a többrészes vászonkép?

Ez attól is függ, hol akad még számára szabad hely. Egy 3 vagy egy 5 részből álló darab bármelyik helyiség fókuszpontja lehet, ám a leggyakrabban a nappaliban vagy a gyerekszobában láthatjuk. Számtalan méretvariáció adott, így teljes mértékben az adott területhez igazíthatjuk a megjelenését.

Soha ne feledjük, hogy a stílusos lakberendezés titka a tökéletes arányok és elrendezések megtalálásában rejlik, vagyis nem jó, ha a szobába belépve azt sem tudjuk, hova kapjuk a fejünket hirtelen. Kerüljük a zsúfolt felületek kialakítását!

Könnyen kijelölhetünk egy olyan falat a helyiségben, ahová több figyelmet szeretnénk irányítani. Bevett szokás a nappaliban a kanapé feletti területet, a hálóban az ágy közvetlen környezetét, esetleg a gyerekszoba egyik falát kiválasztani.

Egy modern többrészes vászonképpel tehát a saját otthonunkat, valamint más lakását (ajándékozás) egyaránt díszíthetjük. Legyen szó születésnapról, karácsonyról vagy akár költözésről, minden alkalomhoz megtalálhatjuk a tökéletes kompozíciót.

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.