kerti bútor

A kert az a hely, amelynek nincs pontos meghatározása. Minden kerttulajdonosnak és kerthasználónak mások a szükségletei és az elvárásai. Van, aki pihenősarkot szeretne berendezni a kertjében, mások gyümölcs- és zöldségtermesztésre használnák, ismét mások díszcserjéket, virágokat gondoznának szívesen. Van-e olyan megoldás, amelyik minden igényt kielégít, ha azok különbözőek? Természetesen! Első körben azonban meg kell határozni az egyes lakók szükségleteit.

Álmaink kertje akkor lesz igazán teljes, ha hozzáillő és jó minőségű kerti bútorokat választunk. Nemcsak a teraszt vagy a kerti pavilont rendezhetjük be a segítségükkel, hanem az ösvényeket, a meghitt zugokat is feldobják. A lehetőségek száma szinte végtelen – ismerkedjen meg velük!

Hogyan tervezze meg a kertjét?

Az első lépés a vizualizáció. Rajzolja fel méretarányosan a kertje alaprajzát egy papírra, és helyezze el rajta az egyes állandó elemeket, épületeket (garázst, pavilont stb.). Ne felejtse el bejelölni az ösvényeket, utakat, amelyek a teraszról vagy a kertajtóból vezetnek majd a kert különböző pontjaira. Használhat mobil alkalmazást vagy számítógépes programot is – több ilyen app ill. program ingyenesen hozzáférhető az interneten.

Ezután rendezze el a többi elemet és bútort. Nem tudja, mik a kényelmes és elegáns megoldások? Használja a weben, a kertészeti, lakberendezési magazinokban és a gyártók látványtervein elérhető ötleteket, terveket. Mindez sokkal egyszerűbb, mint gondolná. Ráadásul egyetlen, professzionálisan működő üzletben megtalálja az összes kerti bútort, amire szüksége lehet.

Találja meg minden kerti bútorát a VidaXL-lel

Milyen kerti bútor kell ahhoz, hogy megteremtsük álmaink színterét? Minden az elvárásainktól függ. Ami biztosan hasznos lehet:

  • padok,
  • kőasztalok hasonló stílusú ülésekkel,
  • sarokgarnitúrából és fotelekből álló pihenősarkok,
  • kávézóasztalok,
  • kerti székek,
  • napozóágyak,
  • kerti asztalok.

Az összes fenti elem hagyományos és innovatív változatban is elérhető. Többféle színben, formában, stílusban és méretben kaphatók, úgyhogy mindenki megtalálja azt, amit keres.

Miért érdemes a VidaXL-t választania? Mert ez a cég nemcsak forgalmazza, hanem gyártja is a minőségi kerti és teraszbútorokat. Kínálatában minden megtalálható, amire a felhasználóknak szükségük van, vagy amit elvárhatnak. A VidaXL nemcsak saját logóval ellátott márkás termékeket kínál, hanem világszínvonalú, ismert bútormárkákat is forgalmaz. Ezzel garantálja, hogy az üzletet felkereső vásárlók professzionális kiszolgálásban részesülnek, és minőségi, időtálló termékeket választhatnak maguknak.

Ne feledje, hogy a teraszbútorok a kertben is remek megoldást jelentenek. A bútorokat károsító időjárási tényezőket azonban csökkenteni kell. Erre a célra kiválóan megfelelnek a kerti pavilonok és más fedett megoldások. A lehetőségek száma igazán impozáns. Tekintse meg a legnépszerűbb ötleteket, és adja hozzájuk tervét, elképzelését, hogy megálmodhassa azt a helyet, ahol Ön, otthona többi lakója és a vendégei is a lehető legjobban érzik majd magukat.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Otthon, kert

Comments are closed.