api bioxal

A méhész szakmának számos szépsége van, ám nem szabad megfeledkezni arról, hogy e tevékenység elkerülhetetlen velejárója a gyógyszerekkel és gyógyhatású készítményekkel való foglalkozás is, hiszen számos betegség és fertőzés jelenthet potenciális veszélyt a kaptárak lakóira.

Azonban az olyan készítményeknek köszönhetően mint például az Api Bioxal, a méhek legnagyobb ellenségeivel is fel tudnak lépni úgy, hogy a méhek közben egészségesek maradnak. Lássuk, miről is van szó pontosan!

Az Api Bioxal mellett számos más készítmény is hasznos lehet

Mivel az Api Bioxal egy törzskönyvezett oxálsav hatóanyagú termék, amely nem csupán 96% feletti hatékonyságot nyújt, de mivel teljesen természetes anyagokból áll, nem alakít ki rezisztenciát sem. Mivel semmilyen káros mellékhatása nincs, probléma nélkül alkalmazható bioméhészetekben is. Sem a mézre, sem a méhekre, sem pedig a méhészekre nincs negatív hatással.

Az Api Go szintén kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaz, így a vitaminok mellett például cukrok, maltodextrinek és élesztő-kivonat kapott helyet az összetevők listáján.

api bioxal

Ezek együttes hatása pedig a kifejlett méhek és a lárvák mikrobiológiai bélflóráját javítja, ami nagy mértékben képes befolyásolni az adott méhészet teljesítményét. Megfelelő egészség megőrzése mellett hatással van a fiasítás tömöttségéhez is.

Az Api Herb pedig egy olyan méhészeti gyógyszer, amely amellett, hogy szintén természetes anyagokból készül, a nozémával érintett méhek kondícióját javítja, megkönnyíti a beteleltetést és energizálóként hat állategészségügyi kezelést követő időszakokban.

Minden egy helyen, webáruházban

Egy ideális webáruházban is megtalálható méhészeti gyógyszerek és a védekezést kiegészítő kellékek hatékony segítséget nyújtanak a kártevők ellen. Függetlenül attól, milyen parazitáról vagy fertőzésről van szó, nagyon fontos előre gondolkozni és védekezni ellenük.

Egy online felületen pedig minden fontos információt megtalálhat és kényelmesen házhoz rendelheti a termékeket napszaktól függetlenül.

Mindezeknek hála sokkal nyugodtabbá válik a kaptárak körül végzett munka, hiszen nem kell aggódni váratlan megbetegedések miatt, amelyeknek adott esetben akár komoly következményei is lehetnek a kaptárak lakóira nézve.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.