Piaggio Porter NP6

Kertészeti vállalkozóként elengedhetetlenül fontos a különféle munkaeszközök, építőanyagok, valamint növények hatékony és gazdaságos szállítása. A gördülékeny munkavégzés érdekében olyan szállítójárműre van szükség, amely nagy teherbírású, kompakt méretű, valamint viszonylag alacsony költséggel üzemeltethető.

Elsőre talán nehéznek tűnhet az előbbi, egymásnak kissé ellentmondó kritériumoknak megfelelő járművet találni, azonban egyáltalán nem lehetetlen. Cikkünk további részében egy olyan kishaszongépjárművet mutatunk be részletesen, amely bármely kertésznek hű társa lehet a munka során. Nézzük, mit tud a Piaggio Porter NP6 platós teherautó!

Kompakt méret, modern dizájn

A kompakt méretű, félig előretolt vezetőfülkével, vezetéstámogató rendszerekkel, valamint elektromosan állítható és behajtható külső tükrökkel felszerelt Piaggio Porter NP6 remek választást jelent a városi környezetben tevékenykedő kertészek számára.

Az előbbiekben felsorolt funkcióinak köszönhetően, a szűk utcákban történő manőverezés vagy parkolás szinte gyerekjáték, és természetesen a munkaterület megközelítése is ugyanennyire egyszerű.

A kényelmet szolgáló funkciók mellett érdemes szót ejteni a dizájnról is, mely az olasz gyártókra jellemzően rendkívül kifinomult. Ha fontos számunkra, hogy jó benyomást tegyünk leendő vagy meglévő ügyfeleinkre, akkor a Piaggio Porter NP6-al nem nagyon lőhetünk mellé.

A Piaggio Porter NP6 platós teherautó ideális választás kertészeknek is

Kiemelkedő teherbírás, nagy rakodófelület

A fix platós Piaggio kisteherautó nemcsak kompakt méretével emelkedik ki a kishaszongépjárművek sorából, hanem teherbírásával, stabilitásával, valamint tágas rakodóterületével is. A Piaggio Porter NP6 négyféle alvázverzióval érhető el, melyek garantálják a jármű stabilitását és teljesítményét.

A korábban többször is előnyként megemlített kis méret, nem megy a pakolhatóság és a teljesítmény rovására, a szabványos vagy extra hosszúságú plató, a sík és állítható rakodófelület bőséges teret biztosít a rakomány számára, a lehajtható hátsó és oldalfalak pedig megkönnyítik a be és kipakolást.

A szállítás során, a koros növényekkel, építőanyagokkal, virágfölddel és munkaeszközökkel alaposan megpakolt rakodótér sem jelent problémát, ugyanis a Piaggio Porter NP6 teherbírása akár 1440kg is lehet. Rövid és hosszú hatótávú változatai, kombinált üzemanyagú motorral felszereltek, így bármilyen távon környezetbarát alternatívát jelentenek.

Cikkünkben igyekeztünk összefoglalni a legfontosabb tudnivalókat a Piaggio Porter NP6 platós teherautóról, azonban nem tértünk ki például a különböző felszereltségi szintekre, valamint a különböző változatok árazására sem, ezekről a piaggiohaszongepjarmu.hu weboldalán találsz információkat! Bízunk benne, hogy tetszett ez a cikk, ha igen, oszd meg ismerőseiddel is!

Kép forrása: Piaggiohaszongepjarmu.hu

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Mozaik

Comments are closed.