alvázas kisteherautók

Első ránézésre sokan hajlamosak arra, hogy alábecsüljék az alvázas kisteherautók teljesítményét, azonban nem szabad a kinézet alapján ítélni. Hiszen bár való igaz, hogy ezeknek a járműveknek az összmérete jóval kisebb, mint más hasonló teherbírással rendelkező társaiké, mégis komoly súlyokat is képes elszállítani.

Nem beszélve arról, hogy mennyire praktikusak és kényelmesek. Lássuk, mit is érdemes tudni ezekkel a kisteherautókkal kapcsolatban!

Bátran beállhatnak a nagyobb járművek sorába!

Az alvázas kisteherautók sok szempontból képesek olyan teljesítményre, amely felemeli őket a nagyobb méretű, ugyanolyan teljesítményre képes szállító járművek közé.

Ezek a teherautók négy különböző felszereltségi szintet kínálnak, ugyanis az egyébként is modern alapfelszereltség mellett számos olyan eszközt is tartalmaznak, amelyek javítják a vezetési élményt és a jármű funkcionalitását.

Nagyon sokat tesz hozzá a szállítási és vezetési élményhez továbbá például a megerősített, nagy hajlítónyomatékú alvázgerenda válaszfal, amely kapcsolódási csomópontként funkcionál.

Az alvázas kisteherautók stabilitását pedig a maximum 237 x 65 milliméteres, nagy szilárdságú, négyzetprofil acélelemekből készült létrás vázszerkezet adja. Mindezeken felül a motorhoz és a sebességváltóhoz egyaránt rendelkezésre állnak akár 16 kW teljesítményű kihajtások. A dupla parabolarugós hátsó felfüggesztés pedig csak hab a tortán ebben az esetben.

Milyen platós kisteherautók léteznek?

alvázas kisteherautók

Az alvázas kisteherautók öt különböző felszereltségi szinten állnak azok rendelkezésre, akik szeretnék kihasználni ennek előnyeit. Ezek a modern alapfelszereltség mellett számos olyan eszközt is tartalmaznak, amelyek javítják a jármű funkcionalitását, ezzel együtt pedig nagy mértékben hozzájárulnak a sofőrök vezetési élményéhez is.

Minderre pedig felteszi azt a bizonyos pontot az 1500 köbcentis, négyhengeres, kéttengelyes, elektronikus befecskendezésű motor, amely rövid, illetve hosszú hatótávú változatban kapható a feladat jellegétől függően.

Mindezek alapján pedig egyértelműen kijelenthető, hogy ezekben a járművekben megtalálható minden, amire szükség lehet a nagy teherbírású, mégis alapvetően az átlagosnál kisebb méretekkel bíró alvázas kisteherautók esetében.

Ez pedig tökéletes alapja minden olyan tevékenységnek, ahol a mindennapok részét képezi a nehéz vagy nagy méretű dolgok szállítása egyik pontból a másikba.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.