nappali fal ötletek

Ha dekoratív színekkel díszítette az otthona falait – de valahogy mégis hiányzik valami, akkor a nappali fal ötletek segíthetnek feldobni a tér hangulatát. Legyen szó képgalériáról, 3D-s falitárgyakról, tükrökről vagy fali tetoválásokról, biztosan látványos eredményt fog kapni.

A fényes fali tárgyak teszik ragyogóvá tehetik a nappalit

A nagyméretű fali tárgyak a háromdimenziós szerkezetükkel nagyszerű látványt nyújtanak az egyszínű falakon. A fényes fémből készült dísztárgyak különösen élénknek tűnnek: visszaverik a fényt és meleg csillogást visznek a szobába.

Vagy mit szólna a következő nappali fal ötletekhez, ha egyszerűen kombinálná a tárolóhelyet és a faldekorációt? A finom fémpolcok remek fali dekorációnak számítanak – és lehetőséget adnak arra, hogy kedvenc tárgyait újra és újra reflektorfénybe helyezze.

Nappali fal ötletek, hangulatos fény fali gyertyatartókkal

A gyertyafény minden szobát egy kicsit hangulatosabbá tesz. Ahelyett, hogy a gyertyákat az asztalra vagy a komódra helyezné, a falon is meggyújthatja őket. Így nemcsak hívogató meleg fényt, hanem a mögötte lévő falon gyönyörű fényvisszaverődéseket is eredményezhetnek.

Az otthon szíve – Nappali lakberendezés

Minden lakás szíve: a nappali! Gyakorlatilag a lakás vagy a ház központja – a csomópont, ahol minden összeér. A szoba berendezésénél fontos, hogy először is meghatározza a különböző funkciókat.

A nappaliban nagyon különböző igények találkoznak, a legkisebbek játszani akarnak, a felnőttek pihenni, könyvet olvasni vagy filmet nézni, együtt kávézni vagy beszélgetni egy hangulatos környezetben.

A családtagok nagyon eltérő mennyiségű időt töltenek a nappaliban, de az biztos, hogy itt tartózkodnak a legtöbbet. A nappali lakberendezés során a különböző területeknek térben és vizuálisan el kell különülniük egymástól, mégis harmonikus egészet alkotva.

A jó közérzethez van néhány alap építőelem, amelyek a nappalit olyan hellyé teszik, ahol mindenki szívesen tölti az idejét. Ilyenek az ülőgarnitúrák, a szekrények, az asztalok és a különféle dekorációs tárgyak, amelyekkel otthonossá, kényelmessé, széppé és stílusossá válhat a nappali lakberendezése.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Otthon, kert

Comments are closed.