motorozás

Legyen szó férfiakról vagy éppen nőkről, sokan imádják a gumifüstöt, a benzingőzt, a durrogó kipufogó hangját és a hatalmas kanyarokat a szerpentineken. Mindenkinek van ismerőse, aki odavan a motorokért, a robogókért, nem képes azokról leszállni, amikor csak teheti, úton van, mert hatalmas élmény számára a száguldás.

Néha biztosan ők is megállnak ünnepelni, születésnapot tartani, névnapozni, esetleg karácsonyozni, így velük is számolni kell, ha ajándékok vásárlásáról van szó.

Ebben a cikkben olyan motoros meglepetéseket mutatunk be, amelyekért bármely száguldó őrült odalenne.

Motoros ruházat

Senkinek sem kell bemutatni azokat az embereket, akik imádják a motorokat, folyamatosan szerelnek, úton vannak és élvezik a száguldást. Más kérdés, hogy semmit sem ér az élmény, ha nincs meg hozzá a megfelelő öltözet.

A Pamutlabor Pólónyomda motoros pólóinak köszönhetően olyan felsőkből válogathatunk, amikkel biztosan nem találkozunk össze az utcán. Az egyedi megoldással és feliratokkal készült modellek kiváló minőségű anyagból készülnek, így sokáig bírják a strapát.

Ott van például a “Motoros apa”, a “Motoros szív, motoros lélek”, valamint a “Bike Life Logo” változat is, amelyek mindegyike remek választás, ha robogózni imádó személyről van szó. Ezek a pólók garantáltan kedvenccé válnak, köszönhetően a simogatnivalóan puha anyagnak, valamint a testhez álló fazonnak egyaránt. A stílusos és kényelmes ruházati termékek laza viseletet biztosítanak, a pamut anyagnak hála pedig jól szellőznek.

A méret és a szín tekintetében biztosan nem kell kompromisszumot kötnünk, hiszen S-től 5XL-ig szerezhetünk be megfelelő nagyságú darabot. Ami pedig a mintát illeti, csúcsminőségű nyomtatással készült, így a szöveg és a logó sokáig megmarad. A felső nem megy össze, nem kopik, de még nem is nyúlik ki.

Mi jöhet még szóba?

Ott vannak még a méltán népszerű telefontokok is, amelyek bőrbarát, gumírozott keretből készültek, ezáltal biztosan nem csúsznak ki a kezünkből. Tökéletesen passzolnak a telefonra, megvédik és óvják annak képernyőjét, mindezt tökéletes stílusban.

Ráadásul még amiatt sem kell aggódni, hogy a minta lekopna, hiszen egy tartós tokról van szó, amit korszerű UV nyomtatással készítenek el. Ezáltal ellenáll a kopásnak, de nem gond a magas UV-sugárzás és a víz sem.

A színek évek múlva is ugyanolyanok maradnak, nem repedezik meg a minta, a festék a száradást követően azonnal rugalmassá válik. Motoros mintával pedig szinte tökéletes választásnak bizonyulhatnak.

Motoros szettek a tökéletes ajándékcsomag érdekében

Végül, de nem utolsósorban jó választás lehet egy kész meglepetéscsomag, amiben szinte minden megtalálható, amire egy motorosnak szüksége lehet. A pólót, a pulóvert, valamint a bögrét tartalmazó összeállítás kiváló ajándék lehet születésnapra, névnapra, évfordulóra vagy akár karácsonyra egyaránt.

A kényelmes ruházati cikkek mellett ott a reggeli kávé elfogyasztására alkalmas bögre, amivel garantáltan jobban indul a nap.

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.