modern lakás

Időről-időre mindenki szeretné felújítani a lakását. Új bútorokat, új berendezéseket vagy akár teljes új kinézetet adunk a lakásunknak.

Ez nem is csoda, hiszen ahogy telik az idő, egyre inkább igényeljük a lehető legnagyobb komfortot az életünkben és szeretnénk, ha a mindennapi munkának kézzelfogható látszata legyen. Ráadásul sokkal szívesebben megyünk haza egy jól felszerelt lakásba és szíveseben is hívjuk át a barátainkat is.

Bejegyzésünkben próbálunk ötletet adni, hogy miket érdemes lecserélni, hogy ne csak modernebb külsőt kapjon a lakásunk, hanem lehetőleg a számlánk is csökkenjen.

Szárítógép

A szárítógép a modern háziasszonyok legnagyobb barátja. Ők azok, akik gondoskodnak arról, hogy a szekrénybe még napok múlva is friss illatot árasszanak a ruháink. De ezt hogy érik el? Tavasszal és a melegebb napokon egyszerűen kiteríthetjük a szabadba, de a hidegebb napokon bizony jól jön a szárítógép. Nem kell a ruháinkat télen a lakásba szárítani és párássá tenni az adott helyiséget, hanem gyorsan szárazzá varázsolja kimosott ruháinkat.

Klímaberendezés

Ha igazi modern lakást szeretnénk, akkor légkondit mindenképpen szereltessünk fel. Ma már ezek a berendezések télen is megállják a helyüket, kellemes időt biztosítanak a lakásban és még jól is néznek ki. Nyáron pedig a nagy kánikulában a kellő hőfokra hűtik le a helyiségüket.

Ha szeretnénk vásárolni ilyen berendezést, akkor nézzük jól utána, hogy melyik céget választjuk. A klíma szerelés árak nagyon eltérőek. Mindenképpen olyan céget keressünk, ahol a légkondi kiválasztásakor már az árnál fel van tüntetve, hogy az szereléssel együtt mennyi lesz. Nehogy a végén derüljön ki, hogy bizony jóval többet kell fizetni, mint amennyit kalkuláltunk.

Ha megbízható budapesti céget keres, akkor érdemes körbenézni az abgreen.hu weboldalán. Ingyenes felmérés mellett szakképzett csapat áll a rendelkezésére. Ha pedig fűtésre alkalmas klímát keres, akkor érdemes az alábbi linken tájékozódni: fűtés klímával.

Mosogatógép

Ma már ez az egyik leggyakoribb berendezés, amivel az új lakásokat felszerelik. Ez nem is csoda. Kinek van kedve egy jó kis baráti összejövetel után még az edényeket mosogatni? A férfiak biztos meglennének nélküle, de a család hölgy tagjai mint tudjuk, nem szeretnek úgy lefeküdni, hogy akár csak egy edény is mosatlan.

Ha esetleg nem lenne a lakásunkban mosogatógép, akkor legyen ez az első, amit beszereltetünk. Ha másért nem, akkor a párunk kedvéért.

Modern hűtőszekrény

A hűtőszekrénye mindenkinek van. De nem mindegy hogy milyen régen vásároltuk. Ha már eljárt felette az idő, akkor kíméljük egy kicsit a pénztárcánkat és cseréljük le. A régi hűtőszekrények nagyon sok áramot fogyasztanak.

Masszázskád

A masszázskád több mint egy dísz, amivel fel lehet vágni az ismerősök előtt. Egy kemény és hajtós nap után kiváló formája a stressz levezetésének. Nekünk nincs más dolgunk, mint a fárasztó nap végén beleülni a masszázskádba és elfelejteni az egész napos problémákat és csak lazulni.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Otthon, kert

Comments are closed.