kerékpár

Mindenki ismer legalább egy olyan embert, akinek a tekerés az élete. Minden kerékpáros örül az olyan bringás cuccoknak, amiket a hétköznapok során is hasznosíthatnak. A következő összeállítás garantáltan megdobogtatja mind a bringások, mind az ajándékot kereső személyek szívét. Tarts velünk és meglátod, milyen produktumok vannak rajta a kedvencek listáján!

Alkatrészek helyett kiegészítőket!

Ha feltesszük a nagy kérdést, hogy milyen ajándék passzol egy kerékpároshoz, akkor valamiért mindenki egyből azt mondja, hogy valamilyen minőségi alkatrész. De nem ez az egyetlen járható út, amennyiben ajándékozni szeretnénk.

A kiegészítők frontján igencsak jelentős erőt képviselnek a Bikepro.hu kerékpár webshop kerékpár ruhái is, vagyis kedvünkre válogathatunk a jobbnál jobb bicajos ruhadarabok közül.

Ne gondoljuk azt, hogy a zokni, a sapka vagy a sál elcsépelt meglepetés, hiszen a hűvösebb napokon minden bringás szívesen szerzi be ezeket a látszólag hétköznapi kiegészítőket, főleg a profi, márkás változatokat. Mutatjuk is, hogy milyen termékek számítanak telitalálatnak!

Márkás kiegészítők tárháza

Vannak olyan zoknik, amelyek például merinói gyapjú szálkeverékből készülnek, és egész télen át melegíthetik a lábunkat. Ilyen például a Northwave Extreme Pro High márka terméke is. Az olasz brand ráadásul a humoros design képviselője, szóval a különleges megjelenésről sem kell elmondanunk.

A hideg időben viszont nemcsak a lábak, hanem a fej védelme is rendkívül fontos. A hagyományos sapkák azonban szóba sem jöhetnek, mivel ezek nem férnek be a bukósisak alá. Erre a célra szerezhetnek be a biciklisek egy speciális kerékpáros sapkát.

A Giro márka sapka kollekciója mellett azok a DT Swiss Buff téli csősálak is szintén említést érdemelnek, amelyek melegen tartják a torok környékét, és akár a fejünkre is húzhatjuk őket.

Ha már téli szett, akkor ne feledkezzünk meg az adott időszakhoz készített megfelelő béléssel ellátott bringás kesztyűkről sem. A kényelemért, számos esetben a “tenyérpárnázás” felel, amelyeket hosszú távon hasznosíthat bárki. Ilyen darabokat találhatunk a Specialized márka kínálatában is.

Milyen egyedi biciklis ruhák léteznek még?

A szélmellény szél- és vízálló tulajdonságai sok előnyt tartogathatnak a kerékpárosok számára, az ujjatlan kialakítás pedig egyszerűbbé teszi az öltözködést. Illeszkedése feszes, egyáltalán nem kelt lobogó hatást.

A kerékpáros kellékek körében külön említést érdemel még, a kar- és a lábmelegítő is, amelyek extra hőszigetelést biztosítanak a végtagok számára.

A kiegészítők piacon több “láthatósági” termék is akad. A Portwest láthatósági baseball sapkában elég nehéz valakit nem észrevenni, ugyanakkor egy igazi divatsapka. A bringások választhatják még a műanyag nadrágszárra csíptethető fényvisszaverő pántot is.

Látod? Rengeteg termék áll a rendelkezésedre, így a legjobb ajándékkal állhatsz elő.

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.