hidromasszázs kád

Egy fárasztó nap után nagyon jólesik egy meleg fürdő. Ennél már csak az lehet jobb, ha mindezt hidromasszázs kádban tehetjük meg, hiszen ez napjainkban bárki számára elérhető termék. A kínálat bőséges, azonban érdemes olyan helyről vásárolni, ahol a beüzemelést is megoldják.

A hidromasszázs kádak beüzemelése

A hagyományos kádakkal ellentétben a hidromasszázs kádak képesek igazi wellnessélményt nyújtani. Ma már nem kell ahhoz szállodában tölteni a hétvégét, hogy részesülhessünk egy jó masszírozásban a fürdés során. Egy ilyen kád beszerzése ugyanis megoldja ezt a problémát: a pihenés, felfrissülés saját otthonunkban is elérhető.

A kádvásárlást azonban jobb, ha olyan helyen bonyolítjuk le, ahol a termékekről részletes tájékoztatást kapunk. Még jobb, ha a beüzemelést is vállalják a cég munkatársai. A Homelux webáruház ilyen szempontból tökéletes választás: ingyenes házhoz szállítással és szakszerű beüzemeléssel szerezhetők be itt hidromasszázs kádak.

Amire figyeljünk: itt az áram és víz találkozik egymással, ezért csak szakemberre bízzuk a szerelést. Lehet, hogy szükség lesz kőművesre, burkolóra is a fürdőszobába való elhelyezéshez, de az eredmény minden pénzt megér.

Miért érdemes hidromasszázs kádat vásárolni?

A napi stressz okozta kimerültség sokakat érint. A feszültségoldásnak több módozata is ismert: az egyik a masszírozás, a test izmainak az ellazítása. Ehhez azonban nem szükséges wellnessközpontba rohanni minden egyes alkalommal, vagy időpontra várni a masszírozónál, sokkal kifizetődőbb, ha beszerzünk egy hidromasszázs kádat.

Íme, a jótékony hatásai:

  • Rendszeres használatával csökkenthető a stressz.
  • Megnyugtat, ellazít, energiával tölt fel.
  • A szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében is segítséget nyújt.
  • Megkönnyíti az elalvást.
  • Kellemes látványa elégedettséggel tölt el a fürdőszobába lépve.

Mivel többféle típus közül lehet választani, mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.

Milyen típusai vannak a hidromasszázs kádnak?

A Homelux lakberendezési áruházban is több verzió közül lehet rendelni, elsősorban a forma alapján szokták szűkíteni az emberek a keresést.

Vannak hagyományos kádak hidromasszázs funkcióval felszerelve. Ilyet is lehet választani, ám ezek egyszemélyesek. Ha párunkkal együtt élveznénk a pezsgőfürdő nyújtotta örömöket, akkor érdemes sarokkádat vásárolni! Természetesen kisebb fürdőszobába beszereltethetünk aszimmetrikus hidromasszázs kádat is.

A méreten kívül az extrák azok, amelyek még befolyásolják a választást. Vannak színterápiás világítással, sőt FM rádióval is felszerelt, ózonos vízfertőtlenítést, vízhőmérsékletet tartó funkciót is tartalmazó termékek.

A legjobb, ha tapasztalt eladók segítségét kérjük a vásárláskor, mert ők minden részletet el tudnak mondani ezzel kapcsolatban.

A hidromasszázs kád előnyei vitathatatlanok, a testnek és a léleknek is egyaránt jót tesz, ha beszerzünk egy ilyen wellnessélményt adó tárgyat otthonra.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.