gyűrű

Az eljegyzés egy nagy döntés, hiszen megkérni a kedvesed kezét egy komoly elhatározás következménye. Az esemény megtervezése izgalmas dolog, főként akkor, ha titokban tartod szerelmed előtt. Az ceremónia elengedhetetlen kelléke az eljegyzési gyűrű, hiszen ez az az ékszer, ami szimbolizálja az összetartozást és a szerelmeteket.

Sokszor elképzeled, hogy milyen érzés lesz, amikor megpillantja a párod a gyűrűt és szeretnéd, ha tökéletes lenne a pillanat. A gyűrű kiválasztása nem egyszerű kérdés, adunk néhány tanácsot, hogy tisztában legyél a választékkal.

Az eljegyzési gyűrűk fazonjai

Azt mindannyian tudjuk, hogy a karikagyűrű hogy néz ki. Na de mi jellemzi az eljegyzési gyűrűket? Az Ékszerpalota eljegyzési gyűrűit négy kategóriába sorolhatjuk. Az, hogy melyiket választod, egyedül tőled függ, azonban azt ajánljuk, hogy valami úton-módon tapogatózd ki, hogy melyik fazon tetszik leendő menyasszonyodnak.

Néhány tipp, hogyan tudd meg, mi tetszik a kiválasztottnak

Ha nem együtt választjátok ki a gyűrűt, hanem titkos eljegyzésre készülsz, akkor figyeld meg, hogy milyen ékszerei vannak. A visszafogottabb modelleket kedveli, vagy inkább hivalkodó, harsány darabjai vannak? Ennek alapján következtetni tudsz az ízlésére.

Egy másik módszer, ha mintegy csak véletlen egy ékszerbolt vagy weboldal gyűrűi között kezdtek el nézegetni. Biztosan rámutat pár gyűrűre, ami tetszik neki. Jegyezd meg és vásárold meg azt!

Ha egyik módszer sem megvalósítható, akkor segítséget kérhetsz az anyukájától vagy a barátnőjétől, hogy szerintük minek örülne a legjobban, hiszek ők jól ismerik ezt az oldalát is. Ebben az esetben azonban kérd meg őket arra, hogy véletlenül se árulják el terveidet!

Most pedig nézzük, milyen fazonú eljegyzési gyűrűk vannak és melyek a legdivatosabbak.

Szoliter

Ez a gyűrű egyetlen központi követ tartalmaz, aminek a mérete bármilyen lehet. Az egészen szolidtól az extra nagy gyémántig, csak a pénztárcád szabhat határt. Nagyon népszerű gyűrűtípus, hiszen hétköznapi viseletre is kényelmes és minden helyzetben jól mutat.

Egy központi kő és körülötte több kicsi

Ez egy díszesebb gyűrűtípus, de sok lehetőség van benne. A központi kő nagyobb, körülötte bármilyen számú apróbb kövek, akár gyémántok díszelegnek, a központi kő színes is lehet. Választhatunk olyan gyűrűt is, amely 3 vagy 5 köves és a kövek egyformák.

Bandrings

Ebben a gyűrűben a kövek egyformák és körbefutnak az ékszeren. Nagyon mutatós gyűrű, a kövek akár több sorban is futhatnak. Kiváló választás, hiszen ebből a kollekcióból jegygyűrű is létezik, így kényelmesen el fognak férni kedvesed ujján egymás mellett.

Egyedi gyűrű

Ha igazán bevállalós vagy és konkrét elképzelésekkel rendelkezel, akkor készíttethetsz egyedi gyűrűt is, a kedvesed ízlésének megfelelően. Ebben az esetben teljesen biztos, hogy ilyen ékszere csak neki lesz.

Bármelyik típusú gyűrű mellett is döntesz, a gesztus, hogy őt választod életed párjának és ő igent mond, mindennél többet ér. Boldogságotokat az eljegyzési gyűrű köveinek fénye fogja beragyogni örökkön örökké.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.