céges ajándék

A karácsonyi ajándékozás ma már cégek esetében szinte elvárt gyakorlat, így cégvezetőként gondoskodnod kell arról, hogy a legfontosabb üzleti partnereket, munkatársakat meglepd ezen alkalomból.

Komoly fejtörést okozhat közeli és távoli kapcsolat esetén is, azonban némi kutatómunkával, ötleteléssel mégis megtalálhatjuk a tökéletes meglepetést.

Számos ügyfél és sok munkavállaló esetén komoly költséget jelenthet, azonban a minőségből nem szabad engedni, kreatív megoldásokkal érdemes előrukkolni. Cikkünkben arról lesz szó, hogy mi minden lehet jó.

A jól bevált ajándékkosarak

Az ajándékkosarakról sokaknak az ízléstelen csomagolású, olcsó és silány minőségű termékekkel telezsúfolt összeállítások jutnak eszébe, pedig maga a koncepció nem elvetendő, csak más formában kell megvalósítani.

A Bellio céges ajándékcsomagok kizárólag prémium minőségű finomságokat tartalmaznak, tökéletesen megfelelnek a mai elvárásoknak, bátran adhatók üzleti partnereknek bármilyen alkalomra.

Napjainkban divatosak a kézműves termékek, legyen szó alkoholos italokról, édességekről, sós ropogtatnivalókról vagy szépségápolási termékekről, ugyanis kis szériában és kellő gondossággal készülnek. Ráadásul a különleges ízek kedvelői is találnak köztük maguknak valót, és ezek a termékek is rendelhetők akár nagyobb tételben is.

Érdemes olyan ajándékkosarakat összeállítani vagy választani, amelyek többféle típusú terméket tartalmaznak, hiszen így nagyobb valószínűséggel talál benne a megajándékozott személy kedvére valót.

Ízléses meglepetések

Fontos leszögezni, hogy a karácsonyi és jubileumi céges meglepetések nem reklámajándékok, így a hivalkodó, a figyelmességeket uraló céglogókat mellőzzük! Diszkréten elhelyezhetjük 1-1 tárgyon vagy a csomagoláson, vagy még inkább az ajándékkártyán, amit még személyes átadáskor is mellékeljünk, hogy beazonosítható legyen, kitől származik.

Az egyszerű, díszes csomagolás révén vásárlás után semmi dolgunk vele, és akár kiszállítással is rendelhetjük, ekkor üdvözlőkártyát is kérhetünk rá személyes üzenettel.

A prémium ajándékcsomagok minden alkalomra nagyszerűek lehetnek, nemcsak céges karácsonyi meglepetésnek, választhatjuk családi és baráti születés- és névnapokra, évfordulókra, esküvőkre és más eseményekre is.

Mi lehet ötletes céges ajándék?

Nem a meglepetés értéke határozza meg, hogy kreatív-e, amit adunk, hiszen választhatunk ötletes alternatívákat a megszokott tollak és bögrék közül is, amennyiben ismerjük a másikat, és személyességet csempészünk bele. Egyetlen kategóriában sem érdemes azonban gagyi tárgyakat, alacsony minőségű termékeket választani, ugyanis az ránk, a cégünkre vet rossz fényt.

Ha pedig végképp semmi ötletünk, élmény vagy támogatást is adhatunk ajándékba, amennyiben ismerjük a másik cég szemléletét, és azzal összevág. Manapság trendi adományozni vagy egy nemes ügy mellé állni úgy is, hogy az ajándékozásra szánt összeget erre a célra fordítjuk mások nevében, természetesen egyeztetve velük.

Kép forrása: iStockphoto.com

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.