platós kisteherautó

Számos olyan munkakör létezik, amelynek része a nagyobb méretű rakományok biztonságos szállítása. Bár a rakodás része emberi erőt kíván, a szállítás és a pakolás nagy mértékben megkönnyíthető egy megfelelő jármű segítségével.

Egy platós kisteherautó segítségével a kifejezetten nehéz vagy méretes darabok sem okoznak gondot, ráadásul nagyon megbízható járművekről van szó.

Milyen előnyei vannak egy platós kisteherautó használatának?

Egy nagy teherbírású platós kisteherautó igen komoly előnyökkel bír. Egyrészt ugyanis az alumínium lehajtható oldalfalak megkönnyítik a le-és felpakolást, hiszen egy három oldalról nyitható 40 cm magas alumíniumötvözetről van szó.

A rakterület és a rugalmas platóméret pedig a kisebb és nagyobb méretű dolgok egyik pontból a másikba való szállítását egyaránt segíti. Így kevesebbszer kell fordulni akkor is, ha komoly mennyiségű anyag elszállításáról van szó.

A választott tengelytávtól és a szállítási igényektől függően választhat standard vagy extra hosszú platóméretet is. A platós kisteherautó kínálatban négy különböző járműépítmény is található, amely a rövid vagy hosszú tengelytávú változatokat szimpla vagy dupla hátsó kerekekkel kombinálja.

A kifejezetten nehéz vagy hosszú dolgok szállítása sem akadály

platós kisteherautó

A platós kisteherautó arra van tervezve, hogy nehéz és méretes tárgyakat is elszállíthasson a segítségével. Bizonyos modellek ugyanis akár 1440 kg hasznos teherrel is elbírnak, ráadásul akkor is nagyon praktikusak, ha éppen nagyméretű raktérre van szükség. Hiszen a plató sík és szabályos felülete mindössze 79 cm-re található a talajtól, amely akár 4 euro raklap elhelyezésére is alkalmas.

Mindezeken felül a nehéz és kiálló terhek sem jelentenek problémát egy ilyen autó esetében. A raktérhez való könnyű hozzáférés és a praktikus rögzítőrendszerek egyszerűvé és biztonságossá teszik a szállítást. Mindehhez pedig az 1500 köbcentis, négyhengeres, kéttengelyes, elektronikus befecskendezésű motor teljesítménye járul hozzá.

A fentieket látva pedig nem kérdés, hogy vannak olyan vállalkozások és munkakörök, amelyek esetében elképesztően jó szolgálatot tehet egy ilyen platós kisteherautó a mindennapok során.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.