kishaszongépjármű

Bár kinézetre kis méretűek, mégis elképesztően nagy erővel és teherbírással rendelkeznek a megfelelő módon felszerelt kishaszongépjárművek. A kezelhetőség és a környezetbarát motorok pedig még több pluszt adnak mindehhez. A típusokat tekintve pedig elképesztően széles a választék, így mindenki megtalálhatja közöttük a legideálisabbat.

Így válik egy kishaszongépjármű valódi társsá a munka közben. A kifejezetten versenyképes költségek pedig csak felteszik a pontot arra a bizonyos i-re.

Mekkora egy ilyen jármű és mi a haszna ennek?

Egy ilyen kocsi méretei kifejezetten kicsik, hiszen például a fülke szélessége csupán 1640 milliméter és előretolt típusú. Ez pedig igen fontos szempont ezen autók mozgékonyságának és kezelhetőségének. Ez pedig városi környezetben például kifejezetten hasznos lehet, ugyanis még szűk helyeken is lehet velük biztonságosan manőverezni.

kishaszongépjármű

Így nem kell kerülőt tenni, hamarabb el lehet jutni egyik pontból a másikba, komoly hatékonyságot érve el ezzel. Azonban az acél négyzet profil- elemekből épített, robusztus létravázas alváznak köszönhetően, valamint a dupla parabola laprugós hátsó felfüggesztésnek igen komoly terhekkel is elbírnak.

Mindezeknek hála az alváz terhelhetősége 1,6 tonna is lehet, amely nincs hatással sem a tapadásra, sem pedig az úttartásra a szállítás során. Ezen felül a motorhoz, valamint a sebességváltóhoz egyaránt rendelkezésre állnak akár 16 kW teljesítményű kihajtások.

Sokféle változat minden igényt kielégítve

A kishaszongépjárművek világában elképesztően széles a választék. Egy praktikus billenő platós kisteherautó például elképesztően megkönnyíti a rakodást, míg az alvázas kisteherautók nagyobb terhek A pontból B pontba szállítása esetén jelentenek hatalmas előnyt.

Mindez pedig csupán a jéghegy csúcsa, hiszen számos más típusa is létezik ezeknek a „guruló” munkatársaknak. Hiszen ahol ilyen nagy segítséget kapnak a vállalkozások a mindennapok során, ott elégedett vállalkozók, munkavállalók és ügyfelek lesznek. Vagyis mindenki jól járhat vele.

Mindezeknek köszönhetően pedig mindenki megtalálhatja közöttük azt a verziót, amely az adott munkakörhöz a leginkább megfelelő, hatalmas előnyökhöz juttatva ezzel a kis-és középvállalkozásokat egyaránt.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.