állítható magasság

Az egyedi igények szerinti paraméterezhetőség olyan pozitívum, ami az élet számos területén aranyat ér. Ez alól nem jelent kivételt az irodai, illetve az otthoni környezet sem.

A rengeteg ülőmunka, valamint a pihenésként is folytatott ücsörgés határozottan káros az egészségre. Az emberi test ruganyosságát dinamikus, aktív életvitellel képes hosszú távon megőrizni.

De hogyan hozható ez közös nevezőre a kötelességgel? Mutatjuk!

Állva is lehet dolgozni?

Igen és nemcsak, hogy lehet, hanem határozottan ajánlatos is. Ezen a ponton lép a reflektor fénykörébe az állítható asztal. Ez az az innováció, ami stílusos, kényelmes megoldást kínál az elgémberedés megelőzésére. Hogy hogyan? Úgy, hogy a magassága személyre szabott módon állítható.

A folyamatos pozícióváltás megakadályozza az izmok, ízületek elfáradását. A mozgás mindig minden esetben jótékony hatású, még akkor is, ha nem aktív, hanem kisebb volumenű mozdulatokról van szó.

Mivel az asztal egyénileg megtervezhető, ezért a rá vonatkozó paraméterek is egy az egyben aszerint alakíthatóak, amik személyesen a leginkább ideálisak. Így az ülő pozíció is variálható többféleképpen a magasság változtatásával, de akár az állás is választható, aminek a jótékony hatásait több orvosi kutatás is bizonyította.

Mit okoz a mindennapos azonos testtartás?

Az ülőmunka idővel krónikus hát- és vállfájdalmakhoz, emésztési nehézségekhez, elgémberedő, bemacskásodó tagokhoz vezet. Az elhízásról pedig nem is beszélve, ami a szív- és érrendszer épségét is kockáztatja. Szerencsére mindez a kellemetlenség kényelmesen elkerülhető, lévén nem kell lemondani egyetlen pillanatra sem a komfortos környezetről.

Mi újság a külsővel?

Az i-re a pont itt érkezik. Az állítható asztal ugyanis nem pusztán funkcionalitás területén teljesít az élen. Esztétikum tekintetében sem érheti kritika. A lábak, illetve a munkafelület kiválasztásának köszönhetően az egyediség borítékolható.

Kép forrása: Shutterstock.com / Szerző: Andrey_Popov

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.