faház

A kerti tárolás sokak számára okoz gondot, amire egy kerti faház lehet a megoldás. Mindegy, hogy kicsi vagy nagy kertünk, udvarunk van, mindig akad olyan eszköz, szerszám vagy játék, aminek helyet kell találni. Ha van pincénk vagy padlásunk persze ott is tárolhatjuk a dolgokat, de nagyon macerás lesz, fel vagy le hurcolni azt, amire éppen szükségünk van.

A kerti faházak jól mutatnak a kertben, és manapság már nagyon könnyű beszerezni őket. A nagyobb barkácsáruházak kínálatában is megtalálhatóak, de számos weboldalt is találhatunk, ahol megvásárolhatjuk a kerti tárolót.

Ha nem találunk megfelelő helyet a fűnyírónak, a kerékpárnak, vagy a szerszámainknak, akkor érdemes megfontolni, hogy egy kerti faház lehet a megoldás.

Kerti tárolóból rengetegféle van manapság, létezik műanyag, lemez, de legtöbben a fa tárolók mellett teszik le a voksukat, ugyanis masszívabbak és tartósabbak, mint más anyagok, és ha megfelelően gondoskodunk róluk, akkor évekig is a kertünk éki lehetnek.

Egy kerti faház számos céllal vásárolható, nemcsak azért, hogy rendet tudjuk tartani az udvarban vagy a kertben.

Megkönnyíti a kerti tárolást!

Természetesen a kerti faházat a legtöbben tárolási célzattal vásárolják. Egyrészt használhatjuk fészerként, amibe minden kerti szerszámot tárolhatunk, hogy megvédjük őket az időjárás káros hatásaitól.

Mérettől függően akár a kisebb-nagyobb kerti gépeket is tárolhatjuk itt, mint a fűnyíró vagy a kapálógép. Használhatjuk a kerékpárok tárolására, hiszen a biciklinek sem jó, ha télen-nyáron a szabadban tartjuk.

Emellett azonban a kerti székektől, a kerti játékokon át, a bográcsozáshoz szükséges eszközökig bármit tárolhatunk benne.

A kerti faházak mérete meglehetősen széles skálán mozog, így a kertünk méretét és az igényeinket figyelembe véve tudjuk kiválasztani a megfelelőt. A szerszámainknak is jó helyet biztosíthatunk egy fa szerszámtárolóban, de akár egy kisebb műhelyt is kialakíthatunk magunknak, ha erre van szükség.

Attól sem kell tartanunk, hogy a kerti faház nem biztonságos, ugyanis a tolózár mellett akár kulcsos kivitelben is kérhetjük a kerti faházunkat, hiszen ilyen kivitelben is léteznek.

A kerti faház nemcsak tárolásra használható

faház

Kép forrása: Fahazepito.hu

Természetesen egy kertiház sokkal szélesebb körben használható, nemcsak tárolásra. Egyrészt ez annak is köszönhető, hogy a lapos tetős kivitelek oldaltetős megoldásokkal is kombinálhatóak, így a méret függvényében akár kocsi beállóként is használhatjuk.

Kisebb oldaltető esetén a kerékpárok tárolása oldható meg ezzel a módszerrel. De a tároláson túl mutatva is számos lehetőséget nyújthat nekünk egy kerti faház. Mivel kulcsra zárható faházak is vannak, például a Fahazepito.hu kínálatában, és ezeket akár ablakos kivitelben is kérhetjük, így akár horgásztó mellé is telepíthetőek.

A kertben maradva is számos céllal vehetünk kertiházat. Mivel kisebb méretben is léteznek faházak, így akár a gyerekek számára is megvásárolhatjuk kerti játszóháznak, hiszen ablakos kivitelben is kérhetjük.

Természetesen kerti játszó házra léteznek olcsóbb megoldások, ugyanakkor a kerti faházak stabilak, masszívak, és hosszú távon más célra is felhasználhatóak, így amikor felnőnek a gyerekek, és már nem használják a faházat, könnyen találhatunk új funkciót a kertiház számára, legyen szó tárolásról, vagy saját műhely kialakításáról.

Könnyen és gyorsan felépíthető

A kerti faházak azért is annyira népszerűek, mert nem igényelnek különösebb szakértelmet, sem engedélyt ahhoz, hogy a kertben vagy az udvaron felállíthassuk őket. Akár egymagunk is belevághatunk, ugyanis kerti faház építése nem igényli szakember bevonását.

Természetesen akkor könnyebb a dolgunk, ha van segítségünk, és nem egyedül végezzük az építést, ami így akár egy hétvége alatt meglehet. A kerti faházak általában igényelnek valamilyen alapot, a Fahazepites.hu faházai beton alapra építhetőek.

A betonozás sem igényel szakember bevonását, hiszen ha egy kerti faházat fel tudunk építeni egyedül, akkor a betonozás sem fog számunkra különösebb gondot okozni. Persze, aki nem érzi magát kellően szakavatottnak, azok a betonozáshoz kérhetnek segítséget, vagy szakembert is bevonhatnak a folyamatba.

Ám a kerti faházakat azért is szeretik annyian, mert költségtakarékos megoldások, hiszen munkadíjat nem szükséges fizetnünk senkinek az építésnél, mert magunk is könnyen elvégezhetjük a munkát.

Milyen kerti faházat válasszunk?

Amikor kerti faház vásárlásra kerül a sor, érdemes végig gondolni a szempontjainkat. Először is gondoljuk végig, hogy mekkora faházat szeretnénk, mire fogjuk használni, és milyen lehetőségeink vannak erre a kertünkben.

Ha paraméterek már megvannak, akkor azt is érdemes számításba venni, hogy a termék, amit megveszünk, mit tartalmaz és mit nem. Érdemes olyan megoldásra törekedni, ahol csak a szerszámokra lesz szükség, mert a termék maga mindent tartalmaz, amire szükségünk lehet.

Ilyen megoldást kínál például a Fahazepitok.hu, ugyanis mindent megtalálunk majd a csomagban, ami a rendelt faházhoz szükséges lehet, se többet, se kevesebbet. Emellett számos kivitelből válogathatunk, méret, ablak, zár és ajtó tekintetében is, így a megfelelő kerti faház mellett dönthetünk.

Képek forrása: Fahazepito.hu

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Otthon, kert

Comments are closed.