női autó autónyitás

Engedd el a stresszt! Ha nem nyílik az autód, Budapesten 60 percen belül érkezik a megoldás.Az autókulcsok elveszhetnek, bezáródhatnak a kocsiba, sőt, akár törhetnek is. Számos oka lehet annak, hogy nem tudod kinyitni a kocsidat, azonban a legfontosabb, hogy ne pánikolj emiatt.

„Ha nem megy az autónyitás, az mégiscsak kétségbeejtő…”

Igen, persze! Egyáltalán nem kellemes helyzet, pláne azért sem, mert minden ilyen a legrosszabbkor hajlamos beütni. De a kiborulással csak a rossz döntésekhez viszed közelebb magad. Azonban van olyan cég, aki már  5000 autónyitáson van már túl, tudjuk, hogyan érinti az embereket egy ilyen eset. Sajnos a legrosszabb választásokra sarkallhat!

Ilyenek például…

  • Ha autónyitás helyett az ablak betörése mellett döntesz. Amellett, hogy ez igencsak veszélyes, hosszú időre szervizelésre kárhoztatod az autódat is. Nem tudod majd használni, miközben várod, milyen hatalmas számlát kapsz a javíttatásáról…
  • Ha budapesti autó ajtónyitás szakértő hívása helyett a DIY megoldásokat választod. Ezek általában nem működnek, ráadásul szintén könnyedén tehetsz velük kárt az autóban, aminek szintén költséges javíttatás a vége.
  • Hívod a trélert, és elviteted. Egyrészt, a szervizben közel sem biztos, hogy a zárhoz megfelelően értenek majd, másrészt, ez esetben is mélyen a zsebedbe kell majd nyúlnod a végén…

Jó, jó – de mi az, amit tenni tudsz?

A telefonhívásodtól számítva egy órán belül kiérkezünk, ha fővárosi helyszínre hívsz minket. Természetesen, agglomerációba, illetve vidékre is vállalunk kiszállást vagy tudunk megbízható autó ajtónyitó partnert mozgósítani, szóval telefonálj nyugodtan, vagy kattints ide!

Úgynevezett szervizautóval rendelkezünk, amelyben megtalálható minden szükséges szerszám és eszköz ahhoz, hogy profin, roncsolás nélkül nyissuk ki az autódat. Ez azért is fontos, mert garanciát vállalunk arra, hogy felesleges károkozás nélkül végezzük el az autó ajtónyitást, tehát nem karcolunk, karistolunk vagy feszítünk túl semmit.

Amennyiben a zárcsere elengedhetetlen, mert eleve annak a töröttsége vagy hibája okozta a bajt, ebben is segítünk zárszervizként. Nem erőltetjük rád, hanem külön ajánlatot adunk, amit ha igényled, elfogadsz.

Budapest területén belül autózár nyitáskor kiszállási díjat sem számolunk fel! Plusz előny: bankkártyával is fizethetsz, nem kell aggódnod, ha nincs nálad készpénz.

Hívj telefonon, és egyeztetünk

Minden autó ajtónyitás kapcsán kérünk, hogy telefonon vedd fel velünk a kapcsolatot, így azonnal, pontosan meg tudjuk beszélni a kiszállás, teljesítés részleteit. Minél inkább többet tudunk a problémáról, annál gyorsabban oldjuk meg, hiszen már az odaúton ezen gondolkodunk!

Minden esetben fontos, hogy igazold, tiéd az autó: nem nyitogatunk ki csak úgy kocsikat, hiszen tevékenységünk teljesen legális, kifejezetten a bajba jutott autósoknak szól.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Otthon, kert

Comments are closed.