kisiskolás alapfelszerelés

Az elsősök nagy változások elé néznek, amikor az óvodából az iskolapadok közé kerülnek. Ahogy számtalan szakasz van az életünkben, ez is az egyik mérföldkő, amely már ilyen kiskorban bekövetkezik.

A kicsik kíváncsian tekintenek a változások elébe, mi, szülők úgyszintén, bár ez az érzés keveredik az aggódás, az izgalom és a sok tennivaló miatti feszültségérzettel is.

Mindent egy helyről

Sok helyen már nyáron megküldik a szülőknek az iskolák, hogy melyek azok az alapfelszerelések, amelyek szükségesek az új tanévben, de van, ahol csak szeptember elején derült ki.

Ilyenkor nincs idő rohangálni különböző helyekre, érdemes mindent egy helyről, a BestMarkt webáruház kisiskolás alapfelszerelések, csomagok oldaláról beszerezni, hogy ezzel időt, energiát és pénzt takarítsunk meg.

A webáruház oldalán számos szempont szerint szűrhetünk, ezek után már csak néhány kattintás és a kosarunkban vannak a megvásárolni kívánt termékek.

Szűrhetünk ár, gyártó és ami a legfontosabb, a csomagok tartalma szerint is. Ugyanis attól függően, hogy mire van szükségünk, kipipáljuk a jelölőnégyzeteket és az oldal kiadja azokat a csomagokat, amelyek tartalmazzák a megvenni kívánt termékeket.

Ha egy helyről veszünk meg mindent, akkor csak egy helyre fizetünk szállítási költséget, és megkíméljük magunkat az órákig tartó hercehurcától, amíg keresgélünk minden egyes iskolai felszerelést.

Tisztasági csomagok

Gyermekkorban az egyik alapvető feladat a picik tisztaságra, rendszeres mosakodásra, fogmosásra való nevelése. Ehhez nagyszerű segítséget nyújtanak a tisztasági csomagok, amelyek általában egy kis törölközőt, egy fogkefét, egy fogmosó poharat, netán egy kis szappant szappantartóval vagy kis fésűt is tartalmaznak.

A fertőzések elkerülése végett érdemes a fogkeféhez egy tartót is beszerezni és abban tárolni az iskolában a fogkefét. Mindezeket a gyártók egy tartós műanyag zsákban árulják, melyek általában átlátszók, hogy a gyerkőc tudja, hogy mi van benne és éppen mire van szüksége belőle.

Matematikai készletek

Első osztályban a legfontosabb a gyerekek írástudásának és matematikai, főleg logikai készségeinek fejlesztése, kialakítása. Ehhez nyújt nélkülözhetetlen segítséget a számolórúd, a számolópálca, a korong, a logikai, a játékpénz-készletek, valamint a számegyenes.

A gyerekek ebben az életkorban sajátítják el az óra használatát, amelyhez nagyon jól jön egy műanyag óra segédlet tábla a kisiskolásoknak. Második osztályban pedig elkezdik a gyerekek megtanulni a tükör használatát a matematikai ábrázoláshoz.

Az iskolatáskába kellenek még különféle színes papírok, írószerszámok, amelyek szintén kaphatók komplett csomagokban, így megkönnyítve a szülők dolgát, hogy ne kelljen mindent egyesével beszerezni. Az írástanulást segítik a sorvezetők és betűkészletek, testnevelésórára jól jön a babzsák.

Ne felejtsünk el órarendeket sem venni, egyet a tolltartóba, egyet pedig otthonra. A BestMarktnál mindezeket maradéktalanul be tudjuk szerezni.

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.