dísznövény

Nagyon sokféle dísznövényt lehet tartani egy irodában, ahol párkapcsolati tanácsadással várja a szakember a klienseit. Sokan javasolják is a külföldi fórumokon, hogy tegyünk – így rendezzük be minél kényelmesebben és otthonosabban az egész helyiséget.

Mit tehetünk annak érdekében, hogy tényleg remek érzés legyen részt venni egy ilyen coaching ülésen?

A párkapcsolatok korát éljük

Soha nem volt még ennyire sok jó párkapcsolat Magyarországon. Egyre többen gondolják azt, hogy egy jó kapcsolat bearanyozhatja az ember napját – és nem is véletlenül, hiszen az ember alapvetően társas lényként lett megalkotva.

Nagyon kevés a válás is ráadásul – a hivatalos KSH statisztikák szerint 100 házasságra 1.8 válás jut évente, amit azt jelenti, hogy a kapcsolatok nagy része hosszú időn keresztül fennmarad.

A legjobb dísznövények

A dísznövények között talán a legjobbak az alábbiak – a szakemberek javaslatai szerint. Nem mindenki van ugyanazon a véleményen, és az alábbi lista nem is tekinthető hivatalos álláspont foglalásnak.

Liliom. Talán a legnépszerűbb dísznövény mind közül. Rendkívül sokféle kapható a hazai webáruházakban és kereskedésekben, a színek választékát tekintve talán nincs még egy ennyire sokoldalú növényfajta.

Rózsa. A szerelem jelképe, ezért érdemes vigyázni vele – de végül is, kifejezi a felek szerelmes érzéseit.  Ha igazán azt szeretnénk, hogy a másik fél azt érezze, hogy itt párkapcsolati témákkal foglalkozunk, ideális lehet.

Zöldike. Egy olyan növény, melynek a leveléről sokaknak a páfrányok jutnak eszébe – rendkívül dekoratív, még akkor is, ha nincs kifejezetten virágos része, így nagyon sokan használják különféle mediátor irodákban, helységekben.

Vegyes csokor. Ez nem egyfajta növényt vagy virágot jelöl – hanem egy komplett vágást sokféle növényfajtából.

Soha ne vigyük túlzásba

Nagyon fontos, hogy a kliens arra összpontosítson az ülések során, amiért jött – a problémáira. Ne arra gondoljon folyamatosan, hogy milyen szép növényekkel van körülvéve, hanem a megoldásra próbáljon meg fókuszálni. Ehhez pedig némi visszafogottság szükséges a berendezést és környezetet illetően.

Kép forrása: Unsplash.com

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.