körömlakk

Sok nő szereti a természetet, és szívesen tölti az idejét azzal, hogy a kedvenc dísznövényeit gondozza, neveli. Általában ők azok, akik rajonganak a zöld színért, ami nemcsak a ruháikon vagy az otthonukban, például a falakon vagy a bútorokon jelenhet meg, hanem akár a körmeiken is.

A zöldnek ugyanis számos olyan árnyalata létezik, amik nagyon jól mutatnak a kezünkön, például egy olivazöld, mentazöld vagy sötétzöld körömlakk is szuper választás lehet. Sőt, viselhetjük akár a 2023-as év egyik trendszínét, a limezöldet is.

Zöld színek, amik jól mutatnak a körmön

Ha a természetesség híve vagy, akkor könnyen előfordulhat, hogy a színes körömlakkokat túl intenzívnek tartod, és úgy érzed, hogy mondjuk egy pink vagy egy magenta árnyalatot nem szívesen viselnél magadon.

Manapság viszont már nagyon változatos színskálából válogathatsz, amin a természetességet sugárzó zöld árnyalatok is szerepelnek. Ezek nagyon jól passzolnak az egyszerű, letisztult öltözékhez is, és anélkül keltik fel a figyelmet, hogy túlságosan hivalkodóak lennének.

Legyél trendi, viselj limezöld körömlakkot!

Ha megnézed a 2023-as körömlakktrendeket, akkor láthatod, hogy a magenta, a kobaltkék és más intenzív árnyalatok is nagyon divatosak, de ezek ellentéteként a természetes összhatás is igencsak trendinek számít.

A legkedveltebb színek között pedig a limezöld is szerepel, ami egy igazán üde, frissítő, tavaszias összhatást eredményez a körmökön viselve. Mint, mindegyik zöld árnyalat, úgy ez is hordozhat magában egy mélyebb üzenetet, mégpedig azt, hogy szeretjük a természetes megjelenést.

Ha pedig bele akarunk csempészni egy kis különlegességet, akkor választhatunk olyan lakkot, ami fémesen csillog a körmünkön.

Az őszi színpalettában is szerepel a zöld

Bár a limezöld egy kifejezetten tavaszias szín, ez még nem jelenti azt, hogy a többi évszakban nélkülöznünk kellene a zöld árnyalatokat. Ősszel jellemzően a sötétebb színek kerülnek előtérbe, azok közül is azok, amik a melegebb tónusba tartoznak.

Ilyen például a barna, a bordó vagy a padlizsán, amikhez remekül passzolnak a zöld színű körömlakkok. Így hát azokat az évnek ezen nyugodtabb, melankolikusabb időszakában sem kell nélkülöznünk.

Látható tehát, hogy a zöldnek nagyon sokféle árnyalata létezik, amit bátran viselhetünk körömlakkok formájában a körmeinken. Sok közülük ráadásul nagyon trendinek számít, így zöld körmökkel is divatosak tudunk maradni.

Csak arra figyeljünk, hogy minőségi termékeket vásároljunk, amik hosszútávon is tartós viseletet biztosítanak számunkra.

Kép forrása: Envato Elements

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.