LED szalagok

A legújabb LED szalag trendeket szeretnéd megismerni? Azt szeretnéd, hogy a LED innovatív megoldásait a lehető legsokoldalúbban alkalmazhasd az otthonodban (vagy az üzletedben)? Akkor jó úton jársz!

Inspirálódj a LED szalagokról egy katalógus segítségével!

A LED szalagokról nagyon sokat lehet olvasni – a jellemzőikről, az előnyeikről, a felhasználási területeikről. A LEDLámpaház.hu LED szalagokkal foglalkozó blogjában most egy letölthető katalógus áll a rendelkezésedre ahhoz, hogy inspirálódj. A Colors jóvoltából megjelenő 2023-as katalógus tele van ötletekkel, kreatív tippekkel, illusztris képekkel.

Az újratervezett katalógusstruktúrának köszönhetően számos lényeges információt megszerezhetsz a LED szalagokról, kiegészítőiről és más kapcsolódó termékekről. Megismerheted a fotometriai és villamossági adatokat, a beszerezhető, rendelhető egységeket, felszerelést segítő eszközöket.

A LED szalagok előnyeire is kitérnek

A LED világító eszközök előnyeit is részletezik, hiszen kiemelten fontos felhívni a figyelmet a működésük gazdaságosságára. Az energiatakarékosság, a sokkal hosszabb élettartam, a költséghatékony működés, a minimális karbantartási igény olyan érvek, amelyek mellett neked sem lehet csak úgy elmenni.

Miről tájékozódhatsz még a COLORS katalógusából?

A COLORS folyamatosan bővíti a LED szalagos világítás fogalmát és kiterjeszti annak a határait. Olyan sokoldalú termékportfóliót fejleszt, amivel átfogó világítási megoldásokat biztosít a lakossági, az irodai, a kereskedelmi igényekhez igazodva. Ilyen például a:

Szilikon neon csík – ez a rugalmas tapintású LED szalag egyenletes és természetes fényt garantál. Jól ellenáll a vegyi anyagoknak (savak, lúgok), maró gázoknak, UV-sugárzásnak.

Magic Neon LED szalag – jól illeszkedik az innovatív stílusú építészethez, kiváló a homlokzati vagy a víz alatti világításhoz. Olyan önbeágyazott LED-eket alkalmaz, amelyek megfeleltek az LM80 szabványnak és a TM30 teszteknek. A szilikon alapanyag, az integrált extrudálás és nanobevonat miatt érintésvédelem szempontjából a védettségi szintje elérheti az IP55, IP65, IP67 védettséget is. Költséghatékony és megbízható.

Free-Dot rendszer – a COLOURS Free-Dot System olyan újonnan bevezetett süllyesztett mennyezeti rendszer, ami szinte láthatatlan megjelenésű, így jól integrálható a vendéglátás területén is. Mivel moduláris felépítésű, így a különböző modulok rugalmasan kombinálhatóak egymással.

Hol alkalmazhatsz LED szalagokat?

A LED szalagok, LED csíkok közkedvelt fényforrásnak számítanak, köszönhetően a sokoldalú és kreatív felhasználhatóságnak. A lakások és/vagy üzletek minden területén jól alkalmazhatóak, egyszerűen és mutatósan lehet velük dekorálni, de ami a legfontosabb: világítani.

Elsőrangúak hangulatvilágításként és dekorációs világításként, de fővilágításként is használhatók. Kifejezetten alkalmasak a konyhapult megvilágításához, a lépcsők vagy az álmennyezetek kiemeléséhez.

Böngészd át te is a COLORS katalógusát!

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.