kerítés

Ma már egyre kevesebben érnek rá, illetve éreznek hozzá kedvet, hogy évente-kétévente maguk álljanak neki a kerítés karbantartásának, ám leginkább a fa, de néhány évente a fémkerítések is gondoskodást igényelnek. De van alternatíva!

Az alumínium kerítés profil felhasználásával épített kerítések egyszerű vonalvezetésüknek, letisztult formaviláguknak köszönhetően jól illenek a modern épületekhez, így napjainkban különösen kedveltek.

De minden előnyük mellett a legnagyobb, hogy nem igényelnek gondoskodást. És ha a fakerítések erezetes mintáját hiányolnád, a fahatású alumíniumkerítésekben azt is megtalálod a Kerítés Profil kínálatában. Lássuk, mit kínálnak az egyre népszerűbb alu kerítésrendszerek!

Ne dolgozz vele sokat, csak élvezd a szépségét!

Az esztétika, a stílus és a biztonság mellett nem elhanyagolható tényező a karbantartási igény sem, amikor kerítés alapanyagot választunk. A modern alumíniumkerítések sokak tetszését elnyerik letisztult formájuk révén, de még többen mondanak rá igent, amikor megtudják, hogy gondozásmentesek.

Azonban az áruk elsőre magasnak tűnhet, viszont ha utánaszámolunk, kiderül, a teljes élettartamra vetítve felveszik a versenyt a népszerű fakerítésekkel.

Amennyiben alumínium kerítésrendszer mellett teszed le a voksodat, nemcsak szép és tartós kerítés lesz a jutalmad, hanem elfelejtheted a csiszolás és festés fáradságos munkáját, 1-2 évente ismétlődő nyűgét, az évek alatt tetemes költségeit. És mennyivel jobb nem a hosszas munka után hátradőlni, hanem azért, mert nincs vele dolgod.

Válassz ízlésed és igényeid szerint!

Az alumíniumprofilok esetében nem kell attól tartanod, hogy egyenkerítésed lesz, ugyanis a kerítésléceket az elképzeléseidnek megfelelő méretben gyártjuk le. A rendszer teljesen testre szabható, rakhatod a léceket vízszintesen vagy függőlegesen, és a távolságukat is Te választhatod meg.

Ha pedig nyugalomra vágysz, és nem szeretnéd, hogy a kertedbe a járókelők vagy a szomszédok belássanak vagy az utcai forgalom zaja egy az egyben beszűrődjön, akkor választhatod a betekintésgátló és hangszigetelő zárt alumíniumkerítéseket.

Valamennyi alu profil időjárás-, fagy- és viharálló, nem fakul, nem kopik, nem vetemedik, nem korrodál, és a teljes élettartam alatt megőrzi szépségét. Különböző divatos színekből választhatsz az épülethez és a környezethez illően!

Egységes környezet

Új építés esetén sokan törekednek megteremteni az épület és a környezet harmóniáját, színben és stílusban összehangolni az egyes elemeket.

Az alumínium kerítésprofilok segítségével lehetőséged van erre, ugyanis nemcsak kerítést építhetsz belőlük, hanem akár kukatárolót is, és felhasználhatod az elemeket erkély- vagy lépcsőkorlátnak is. És ha a teraszt is dekoratívan, a kerítéssel összhangban szeretnéd árnyékolni, pergola is építhető az alu lécekből, de falburkolatként is használhatod faanyag helyett.

Válaszd az alumíniumprofilok adta szabadságot, takaríts meg időt és pénzt, díszítsd a környezetedet, majd dőlj hátra, és évtizedekig gondtalanul élvezd a szépséget magad körül!

Kép forrása: IStockphoto.com

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Otthon, kert

Comments are closed.