kishaszongépjármű

Egy kishaszongépjármű elképesztően nagy előnyökkel bír, így nem kérdés, hogy bizonyos munkafolyamatok esetén elengedhetetlen a használatuk. Egy platós kisteherautó vagy egy alvázas kisteherautó például más-más szituációkban jelenthet hatalmas segítséget.

Egy megfelelően felszerelt kishaszongépjármű akkora segítséget jelenthet a kis-és középvállalkozások számára, amelyek nem csak megkönnyítik a munkavállalók mindennapjait, de költséghatékony módon garantálja a biztonságot is.

Fontos a megfelelő kishaszongépjármű választása

Mivel számos különböző kishaszongépjármű típus létezik, fontos, hogy a megfelelő modellt válassza ki a széles kínálatból. Így garantálható ugyanis, hogy valóban könnyebb és költséghatékonyabb lehessen a munkavégzés, megkönnyítve ezzel a mindennapokat.

Miben segíthet egy platós kisteherautó?

kishaszongépjármű

Egy platós kisteherautó azoknak a legjobb barátja, akik minél több rakományt szeretnének elszállítani egyszerre a lehető legnagyobb biztonságban. Egy ilyen jármű számára a kifejezetten nehéz vagy méretes darabok sem okoznak gondot, a plató kialakítása pedig lehetővé teszi a lehető legkényelmesebb le-és felpakolást.

Ráadásul nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy bizonyos modellek akár 1440 kg hasznos teherrel is elbírnak, emellett pedig akkor is nagyon praktikusak ha éppen nagy méretű raktérre van szükségünk. Hiszen a plató sík és szabályos felülete mindössze 79 cm-re található a talajtól, amely akár 4 euro raklap elhelyezésére is alkalmas.

Mikor jó választás egy alvázas kisteherautó?

Ezek az alvázas kisteherautók olyan átalakításokra képesek, amelyek felemelik őket a nagyobb méretű, ugyanolyan teljesítményre képes szállító járművek közé, meghazudtolva ezzel kinézetüket. Hiszen lássuk be, első ránézésre nem gondolnánk, hogy ennyi erő rejlik ezekben a járművekben.

Ezek a teherautók négy különböző felszereltségi szintet kínálnak, ugyanis az egyébként is modern alapfelszereltség mellett számos olyan eszközt is tartalmaznak, amelyek javítják a vezetési élményt és a jármű funkcionalitását.

Nagyon sokat tesz hozzá a szállítási és vezetési élményhez továbbá például a megerősített, nagy hajlítónyomatékú alvázgerenda válaszfal, amely kapcsolódási csomópontként funkcionál.

A fentieket látva nem kérdés, hogy minden ilyen jellegű munkafolyamathoz létezik tökéletes kishaszongépjármű, függetlenül attól, hogy városban vagy nehezebb terepen zajlik a szállítás, illetve súlyos vagy méretes terhekről van szó.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.