kültéri víznyelők

Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kap Földünk legértékesebb kincsének megóvása, amely nem más, mint a víz. A csapadékvíz szakszerű összegyűjtésével, elvezetésével és tárolásával igazán sokat tehetünk a környezetünkért.

Ha megfelelően elvezetjük az esővizet, azzal megkímélhetjük a talaj szerkezetét és a kertünkben élő növényeket is. A víz optimális elvezetése a víz tudatos felhasználójává tesz minket, főként, ha különböző esővízgyűjtő berendezések és vízszabályozó eszközök segítségével alternatív vízforrást is kialakítunk a háztartásunkban.

Egy ilyen rendszer kiépítéséből sok előnyünk származhat: szabályozhatjuk kertünk nedvességét, hiszen a heves esőzések alatt könnyedén összegyűjthető és elvezethető a csapadék az egyenletes öntözés érdekében, tartós szárazság esetén pedig egyszerűen felhasználható a tartályból az elraktározott esővíz.

Ha viszont otthonunkban nem megfelelő a vízelvezetés, az komoly károkat eredményezhet környezeti és anyagi szempontból egyaránt.

A víznyelők előnye a ház körül

A Suni Kft. kínálatában fellelhető víznyelő termékek a profi esővízhasznosítás fontos kellékei. A speciális kialakításuk lehetővé teszi, hogy azokat bármilyen méretű ereszcsatorna vagy kerti kút alá be tudjuk építeni. Az eszközök a burkolt felületre eső csapadékvíz csatornába történő elvezetését segítik.

A víznyelők különböző kiszerelésben érhetőek el, szögletes, úgynevezett Monolit aknák formájában, függőleges és vízszintes elfolyással, valamint az eresz bekötéssel, szűrőkosárral és ráccsal rendelkező elfolyók is beszerezhetőek.

A Monolit aknák külön ülepítő résszel vannak ellátva a könnyű csőcsatlakozás érdekében, ki- és befolyásukat általános, 100-as PVC csővel lehet kivitelezni. A felnyitható, lépésálló, műanyag rácsos fedlap gyalogos vagy kerékpáros forgalommal terhelhető.

Ha éppen személygépjármű, vagy teherforgalom által terhelt területekre szeretné beépíteni a víznyelőt, a webshop kínálatában megtalálja a horganyzott, fém és öntött vas fedlappal, vagy ráccsal rendelkező víznyelőket is.

A minőségi víznyelő elemek telepítése nem igényel szakértelmet. Az elemek egymással kompatibilisek és egy könnyed mozdulattal illeszthetőek egymáshoz. Az eszközök gyorsan tisztíthatóak és magabiztosan szűrik a vizet a különböző természetes szennyeződésektől, mint a levelek és kavicsok.

A Suni Kft. kifejezetten a vásárlók igényeit feltárva állította össze termékpalettáját, szem előtt tartva a minőség és a design fontosságát. A minőség iránti elkötelezettségünket a piaci pozíciónk igazolja leginkább, mivel hiszünk abban, hogy az elsőosztályú termékkínálatunk, a vásárlóink irányába való elkötelezettségünk és szakmai tanácsadásunk a kulcsa mindennek.

Minden, ami esővízgyűjtés

Érdemes megtekinteni a kiemelt kategóriánkat, hiszen a piacon kiemelkedő ár-érték arányú esővíz szikkasztó rendszereink magán és ipari felhasználásra is ideálisak. A dekoratív, egyedi megjelenésű esővízgyűjtő tartályaink több mint 70 színben, méretben és formában érhetőek el. A letisztultságot kedvelőknek pedig egyszerű tartályainkat ajánljuk, mégpedig német minőségben.

Webáruházunkban az esővízgyűjtő tartályok széles választékát fedezheti fel. A legnépszerűbb termékeinket két csoportra osztottuk: a földalatti esővízgyűjtő és a felszíni esővízgyűjtő tartályokra.

Ha Ön számára is fontos a jó ár és kedvezményesen szeretne vásárolni, javasoljuk figyelmébe az esővízgyűjtő tartály csomagjainkat, ahol esővízgyűjtő talp, tartály és esőlopó is van a csomagban, mindez akciós áron! Ha szakszerű esővízgyűjtést szeretne véghez vinni, szüksége lesz egy esőlopóra is, amit szintén megtalál a kínálatunkban.

Nagy kapacitású szűrőre van szüksége? Semmi gond, a földbe építhető szűrő kategóriában biztosított az Ön számára leginkább megfelelő termék! A legtöbb tartályunk univerzális, tehát a szennyvízgyűjtő tartály kategóriában található termékek is ugyanúgy alkalmasak az esővízgyűjtésre.

Amennyiben speciális igénye van, szeretne házi rendszert, vagyis az esővizet használná WC-öblítésre, mosásra, akkor az esővízgyűjtő tartály rendszereink lesznek segítségére.

Kép forrása: Adobe Stock

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Otthon, kert

Comments are closed.