Hotel OTP Birkenhof

Karintia szinte a legkedveltebb tartománya Ausztriának, igazi turistaparadicsom, számtalan természeti és történelmi kinccsel. Ha valaki ebbe a régióba tervezi nyaralását, és az aktív kikapcsolódások, városnézések szerelmese, akkor mindenképpen érdemes kiváltania a Karintia kártyát, amellyel nem csupán kedvezményesen, de sok helyre ingyenesen is bemehet a felmutatásával.

Már csak egy jó szálláshely hiányzik

Karintiát bejárni nem lehet néhány nap alatt. Legalább egy héttel számoljunk, de aki rendszeresen visszatér, annak is mindig lesz hova mennie. A magyar tulajdonú Hotel OTP Birkenhof**** inkluzív szolgáltatásai igazán különlegessé és felejthetetlenné fogják tenni az Ön pihenését is ebben a szállodában.

A meseszép környezetben elhelyezkedő szálloda végtelen mennyiségű kikapcsolódási lehetőséget kínál mind beltéren, mind kültéren.

Mivel Ausztria legdélebbi tartományáról van szó, ezért itt a legmagasabb a napsütéses órák száma, melynek hatására nyáron könnyen előfordul, hogy ugyanazon a napon tud valaki síelni, és utána csobbanni az egyik kristálytiszta vizű tóban.

A hegyek-völgyek között megbúvó kisváros, Bad Kleinkirchheim települése közvetlen környezetében is számos felfedezésre váró épület és földrajzi terület található.

Karintia kártyával ide is eljuthat

Szinte hihetetlen, hogy mennyi helyre eljuthat az ember ezzel az egy kis kártyával. Ön is megvásárolhatja a hotel recepcióján és választhat, hogy csak egy hétre vagy egy teljes, amely áprilistól novemberig tart, váltja ki.

A kártyához egy zöld katalógus tartozik, amelyet böngészve mindenki ki tudja választani a neki vagy családja számára megfelelő programokat, betervezve akár a hét minden egyes napjára.

Lehet, hogy Ön inkább a természetet járja szívesen vagy inkább a várakat, kastélyokat fedezi fel. Bármilyen irányú az érdeklődési köre, rengeteg alternatívát talál a szabadidejének eltöltésére Karintiában. A kártya pedig több, mint 120 látnivalót rejteget, amelyek közül jelentős az ingyenesen igénybe vehető programok száma.

Csak ízelítő a néhány ingyenes lehetőségből: Millstatti-tavon csónakázás, Ossiacher-tavi hajózás, Goldeck felvonók használata, Malta és Villachi Panoráma utak, Nockalmstrasse, a Pyramidenkogel kilátó vagy az Obir Cseppkőbarlang látogatása.

Miért a Birkenhof?

A hotel festői környezete minden ide látogatót rabul ejt. A hegyek-völgyek között több, mint 100 km-es túraútvonal várja a kicsiket és nagyokat egyaránt. Aki pedig a kiránduláson kívül kerékpározni is szeretne, a szállodából tud kölcsönözni bicajt.

Itt található Európa legnagyobb Flow Trail kerékpáros útvonala, amely kezdőknek és profiknak egyaránt tartogat kihívásokat. A régió maga elismert gyógy- és síközpont, a Birkenhof Hotel környezetében két termálfürdő is található.

Emlékezetes kalandokat tartogat a közeli bobpálya, de aki golfozni szeretne, az is válogathat az igényének megfelelő pályák közül. Az úszáson kívül lovagolni és teniszezni egész évben van lehetőség.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.