kültéri bútor

A jó idő közeledtével mind több időt töltünk a szabadban, élvezzük a természetet, ezért fontos, hogy olyan bútorokkal vegyük körbe magunkat, amelyek hűek a környezetükhöz.

A magas minőségű és tartós, újrahasznosított környezetbarát anyagokból készülő Nardi bútorok vidám színfoltjai a környezetüknek, akár családi házak, akár vendéglátóhelyek teraszain, kertjében tűnnek fel. A dizájnos bútorok a mediterrán életérzést sugallják, megfizethető alternatívát, hosszú élettartamot kínálnak, így a kültereket kényelmes oázissá varázsolják.

Ha a terasz berendezése, felújítása előtt állsz, érdemes megismerkedned ezekkel a Dublino Home által kínált Nardi kültéri bútorokkal!

Bútorok a kültéri nappaliba

Ma már semmi akadálya sincs annak, hogy az otthonainkhoz szervesen kapcsolódó teraszokat otthonos, kényelmes és időtálló bútorokkal és kiegészítőkkel rendezzük be, illetve az optimális árnyékolással lássuk el, így kiterjesszük a nappalit a nyári hónapokra.

A rendelkezésre álló alapterület függvényében a bentihez hasonlóan lehetőségünk van kint is étkezni, relaxálni, és ezekhez a tevékenységekhez a megfelelő bútorokat megvásárolni.

Többféle alapanyag közül választhatunk, a klasszikus fabútorok mellett időjárásálló, gondozásmentes műanyag és alumínium székeket, asztalokat és nyugágyakat szerezhetünk be, hogy a kint tartózkodás csak a pihenésről szóljon.

Az esztétikum mellett a tartósság szintén fontos szempont a választásnál, és egyre többen vannak, akik számára a fenntarthatóság is, így ma már több gyártó kínál környezetbarát anyagokból készült, minimális karbantartást igénylő bútorokat.

Egyenesen a dizájn hazájából

Az olasz Nardi bútorok összetéveszthetetlen formatervezésüknek és kiváló minőségű, tartós anyagaiknak köszönhetően világszerte a vásárlók kedvencei.

Valamennyi bútordarab polipropilén és hőre lágyuló gyanta keverékéből készül, amely rugalmas, nem törik és nagy hajlítószilárdsággal rendelkezik, ennek köszönhetően pedig a tartósság szempontjából is nagyszerű választást jelent. A speciális alapanyag UV-, víz- és penészálló, ami alkalmassá teszi kültéri használatra.

Kínálatukban minden megtalálható, amire egy teraszon vagy kertben szükség lehet, az étkezőszékek és étkezőasztalok mellett extra komfortos lounge garnitúrák, napozóágyak, bárbútorok is helyet kapnak.

Ízlésesen divatos, vibráló színek, gyönyörű és változatos kialakítás jellemzi ezeket a funkció szempontjából is tökéletes berendezéseket, amelyek emellett könnyűek, rakásolhatók.

Előtérben a fenntarthatóság

A műanyag szó hallatán sokakban ellenérzések vannak, hiszen tudjuk, mennyire károsak a környezetre, milyen problémát jelentenek a bolygóra. A Nardi speciális alapanyaga 100%-ban újrahasznosítható, ráadásul a gyártás is tiszta technológiával, minimális károsanyag-kibocsátás mellett történik, így a tudatos vásárlók számára is vállalható választást jelent.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.