okostelefon

Mai cikkünkben elhoztunk három olyan kiváló okostelefont, amilyet az európai piac még nem látott! Egy olyan márka legújabb típusairól lesz szó, amelyek olyat mutattak Európának, amilyet eddig még soha! Csúcskészülékekről van szó, olyan zászlóshajókról, melyeknek az elődei korábban is méltó kihívói voltak bárkinek, de most szintet léptek!

Megérkeztek Európába is a Samsung Galaxy S23 okostelefonok!

Igen, a hír igaz, immár Európában, így hazánkban is elérhetőek a kiváló Samsung Galaxy S23 okostelefonok! A gyártó legújabb és természetesen legjobb készülékei immár Magyarországra is megérkeztek, elég ha csak felmegyünk a CoolMobile.hu oldalára, és már rendelhetjük is a számunkra legjobb konfigurációt.

A dél-koreai gyártó idén is kitett magáért. Rögtön három készülék közül is választhatunk: Samsung Galaxy S23, S23+ és S23 Ultra. Most először kaptak a Samsung készülékek Európában is Snapdragon 8 Gen 2 chipet. Ez pedig már önmagában is nagy teljesítményt sejtet. Nem véletlen, ha kíváncsiak vagyunk az összes paraméterükre!

Közös pontok

Bár vannak különbségek a három típus között, azért hasonlóságok is akadnak bőven. Ha megnézzük a hátlapot, akkor rögtön feltűnhet, hogy megszüntették az egybeöntött kameraszigetet. Ezt egy-egy fém keret váltja mindhárom lencse körül.

Mindegyik típus 4 színben érhető el: fantom fekete, krém (fehér), zöld, levendula. Közös még, hogy mindegyik készülék támogatja a gyorstöltést.

Az előlapra fordulva szintén közös pont, hogy mindhárom okostelefon képes a napszaknak és környezetnek megfelelően változtatni a kijelző színeit és kontrasztját, hogy szemkímélőbb legyen. Emellett a javított képminőség is jellemző rájuk, így éjjel még tisztábbak a fotók, mint eddig.

Nagy akkumulátor, sok tárhely

Akár egész nap netezhetünk, videózhatunk vagy telefonálhatunk, akkor sem lesz gondunk a Samsung Galaxy S23 akkumulátorával. Az S23-ba 3900 mAh-s, az S23+-ba 4700 mAh-s, míg az S23 Utrába masszív, 5000 mAh-s akkumulátor került. Már önmagában ez is garancia lenne a hosszú üzemidőre, azonban erre még rásegít az energiaforrással kiválóan bánó új Snapdragon chip is!

A tárhelyre sem panaszkodhatunk, ugyanis ebből is elég sokat kapunk. A sima S23-mat maximum 256 GB-tal, az S23+-t akár 512 GB-tal, míg az Ultrát akár 1 TB adat tárolására is alkalmas háttértárral is megrendelhetjük. Ez sok mindenre elég lesz!

A fotók minősége is szintet lépett

Eddig is nagyon jó minőségű képeket és videókat lehetett készíteni az S sorozat készülékeivel, de a 23-as széria még erre is rátett egy lapáttal! A 12 megapixeles előlapi kamera mellett a hátlapon az S23 és az S23+ kapott egy 50 megapixeles főkamerát, mellé pedig egy 12-es ultraszéles és egy 10 megapixeles telefotó kamerát.

Az Ultra itt is kiemelkedik a háromból a maga 200 megapixeles hátlapi főkamerájával. Emellé egy 12 megapixeles ultraszéles és egy 10 megapixeles telefotó kamera társul.

Látva mindezt, sem a fotózással, sem a videózással nem lesz probléma! Ahogy a visszanézésükkel sem, mert bírni fogja az akkumulátor. És persze a tárhely is megfelelő a tárolásukra.

Kép forrása: Pixabay.com

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.