cipőtárolás

Az otthonunkban számos holmi tárolását, rendszerezését meg kell oldanunk annak érdekében, hogy kellően kényelmesnek és funkcionalitás tekintetében is megfelelőnek érezzük a belső tereket.

Ezek közé tartoznak többek között a cipők is, melyek tárolására általában az előszobában kerül sor. Ennek nyilvánvalóan az az oka, hogy induláskor itt húzzuk fel őket a lábunkra, hazaérkezéskor pedig itt vetjük le, hogy ne vigyük be a lakásba a kintről származó piszkot.

Ne aggódjunk, ha még nem rendelkezünk cipőtároló bútorokkal, a MÖBELIX cipőtárolás menüpontjában ugyanis többféle megoldás közül választhatunk. Az itt szereplő termékek egytől egyig magas minőséget képviselnek, ezáltal tartósak és hosszú távon is ki tudnak szolgálni minket.

Használjunk cipőtárolós előszobapadot!

A cipőtároló résszel rendelkező előszobapadok remek megoldást kínálnak a lábbelik tárolására. Az egyik legnagyobb előnyük, hogy egyszerre több funkciót is be tudnak tölteni. Amellett, hogy el tudjuk helyezni bennük a cipőinket, lehetőséget adnak arra is, hogy leüljünk rájuk.

Az előszobapadok mostanában nagyon trendi bútordaraboknak számítanak, remekül passzolnak a modern lakberendezési stílushoz. Mivel kisebb helyet foglalnak el, mint a nagyobb méretű cipősszekrények, ezért a kis alapterületű előszobákban is könnyen találhatunk nekik helyet.

Jó választás lehet a cipőspolc is!

Vannak, akik nem igénylik azt, hogy leüljenek, miközben fel- vagy levetik a cipőjüket, vagy pedig igényük ugyan van rá, de ezt egy külön ülőkével oldják meg. Ez esetben nem feltétlenül kell paddal rendelkező, ülőalkalmatosságként is funkcionáló cipőtárolót választani, dönthetünk a cipőspolcok mellett is.

Ezek általában rácsos kialakítással rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy kettő vagy akár három szinten elhelyezett rácsra tudjuk elhelyezni a lábbeliket. A használatukkal könnyen kezelhetővé és átláthatóvá válnak a cipőink.

Az egyetlen hátrányuk – akinek ez az -, hogy mivel ezek a polcok nyitottak, ezért a padokkal ellentétben a lábbelik nemcsak elölről lesznek láthatóak, hanem tulajdonképpen minden irányból, felülről, elölről és oldalról is.

Legyen egy cipősszekrényünk!

Ha inkább egy olyan megoldást szeretnénk, ahol a cipőink takarásba kerülnek, akkor válasszunk egy zárt cipősszekrényt! Egy ilyen bútordarab akkor is ideális megoldást jelent, ha nagyobb mennyiségű lábbeli tárolását kell megoldanunk.

Látható tehát, hogy meglehetősen sokféle megoldás közül választhatunk, ha a cipőinket szeretnénk igényesen és praktikusan megoldani. A cipőtárolóval rendelkező előszobapad, a cipőspolc és a cipősszekrény is ideális választás lehet.

Gondoljuk át az igényeinket, vegyük figyelembe a lakásunk lehetőségeit és döntsünk okosan! Amennyiben így teszünk, akkor garantáltan elégedettek leszünk a végeredménnyel.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.