Google keresőoptimalizálás SEOzsenivel

A rangsorolási algoritmus több mint 200 paraméter alapján határozza meg az oldalak sorrendjét. A legmagasabb minőségi besorolást kapó oldal nyeri el a Google milliókat érő első helyét.

Mindenki tudja, hogy a link általában kék színű és aláhúzással van megkülönböztetve a szöveg többi részétől. A SEO központi eleme, hogy a linkek értéke nem egyforma. A linkerő kiszámítása rendkívül bonyolult, mivel önmagába visszaforduló és ismétlődő lépésekből áll.

A linképítés célja, hogy a lehető legmagasabb minőségű linkeket szerezzük meg. A linképítés hatékonyságát fokozza, ha növeljük a hivatkozó linkek erejét. Ezt a módszert nevezik többszintű linképítésnek.

A Google mérnökei szemében a link nem csupán híd két weboldal között, hanem egy fontos bizalmi tőke

A minőségi linképítés és a linkspam között összehasonlíthatatlan különbség van. Vajon hány százalékkal jobb az az autó, ami csodásan száguld annál, ami a roncstelepen rozsdásodik? Rossz minőségű linkekkel – ezt nevezzük linkspamnak – a Google kereső örökre kitilthatja a találati eredmények közül a büntetett weboldalt.

A linképítés annyira erősen rangsorolást manipuláló eszköz, hogy a Google elrettentő büntetést készített a visszaszorítására. A Pingvin névre keresztelt büntető algoritmus a linkek mészárosaként vált ismertté.

Ravasz módon megtalálták a módját, hogy visszasorolás nélkül is eltűntessenek egy-egy weboldalt a találatok közül. A büntetés elkerülésének egyetlen módja, ha visszafogottan tempóban szerzünk egyedi horgonyszöveges linket és minimálisra csökkentjük a kulcsszavas linkszövegek használatát.

Hogyan segít a keresőoptimalizálásban a SEOzseni?

A SEOzseni keresőoptimalizálás, linképítés (SEO) webapp Magyarország egyetlen online adminisztrációs rendszere, amivel a helyezésünket javíthatjuk. A keresőoptimalizálás nagyon fontos eszköz a bevétel növelésében. A Google helyezés jelentős javításához nem elég a hagyományos SEO.

Ha valaki nem tudná, mi a SEO jelentése: Search Engine Optimization, vagyos keresőmotor optimalizálás. Amihez ma már összetett szaktudásra van szükség, ami ma már messze túlmutat a linkkatalógus regisztráción.

Szükséges mély weboldal szerkesztési ismeret is, hogy a forráskód HTML szerkezetében rejlő hibákat és hiányosságokat ki tudjuk javítani.

Az online adminisztrációs rendszer segít abban, hogy a linképítéshez megfelelő minőségű tartalmat és jól belinkelt forrásokat találjunk. Egy profi SEO szakértő számára nélkülözhetetlen eszköz.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.