fogbeültetés

A fogpótlások terén napjainkban is rengeteg a félreértés és a negatív vélekedés, például a költségeit illetően. Pedig az igazság az, hogy mindig van mód a pénztárcánkhoz mérten választani. Ehhez persze ismernünk kell a lehetőségeket, alábbi cikkünkkel ebben nyújtunk segítséget.

Kedvezőbb árú fogpótlás?

A Halász Klinika fogpótlás csomagjait átböngészve láthatjuk, hogy választható egy korlátozottabb, pénztárcabarát megoldás, a Prémium Basic csomag, amely 10-20 éves élettartamot kínál, némi kompromisszummal az esztétika, a kényelem, valamint a csavarozhatóság és biztonság terén. Természetesen akik nem szeretnének megalkudni egyetlen szempont terén sem, számukra választható a Prémium Silver vagy Gold csomag.

Ám ha speciális csontpótlásos-implantológiai eljárásokban jártas klinika szakembereihez fordulunk, mint a fent említett, a kedvezőbb ár ugyanúgy prémium minőséget képvisel. Az “alap” csomag tehát a prémium gyártók alaptermékeiből építkezik, innovatív, hatékony technológiák bevezetésével lett kialakítva. Szükség volt ugyan módosításra a protokoll összetevőit illetően, de kizárólag elfogadható mértékben.

A csontpótlást ugyanúgy a két legnevesebb svájci csontpótló anyaggal végzik, nem beszélve arról, hogy egyes “komponenseivel” messze túlszárnyalja a “tömeget” a Basic csomag. Kiemelendő például, hogy NobelBiocare alapimplantátummal történik a beavatkozás, ehhez még hozzájön a kimagasló technológiai háttér. A cirkónium fogpótlások alapanyaga gyakorlatilag törhetetlen, mellettük szól az is, hogy CAD-CAM robottechnikával készülnek.

Miért válasszunk szakértő klinikát?

Bár napjainkban meglehetősen bőségesek a választási lehetőségek, nem szabad félvállról venni, ha a mosolyunk visszaállítása, az önbizalmunk megerősítése a cél. Az, hogy minél hosszabb élettartamú fogpótlásokat szeretnénk, nem túl merész álom, hiszen a végső elvárás mégiscsak az, hogy minél tovább kiszolgálja az embert és garantálja a gondtalan jókedvet.

Ahol rengeteg gyakorlattal, mély szakmai tudással, megannyi tapasztalattal rendelkeznek a legmodernebb, komplex technológiák kapcsán, megnyugodhatunk, hogy jó kezekben leszünk. Jelzésértékű az is, hogy számos, máshol “reménytelennek” ítélt esetet is megoldottak a Halász Klinikán, így tehát nem is kérdés, hogy a fogbeültetések terén a nehezebb esetekben is számíthatunk rájuk.

A döntés a miénk

Ne feledjük, egyedül rajtunk áll, hogy leszámolunk a félelemmel és cselekvésre szánjuk el magunkat. A félreértéseket, tévhiteket fontos figyelmen kívül hagyni, hiszen mindig lesznek olyanok, akik már valahol egyszer pórul jártak, s emiatt haboznak segítséget kérni. Pedig előttük is nyitva áll az ajtó, hiszen olykor a menthetetlen helyzetek is orvosolhatók. A Halász Klinika szakemberei készséggel segítenek.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.