kerítés

A ház elkerítése fontos befektetés privát környezetünk létrehozásáért. WPC kerítést választhatunk, ha különösen nagyra értékeljük a biztonságot és a természetes hatású anyagokat. Mivel újrahasznosított anyagból készül, így nem ártalmas a környezetre.

Melyek a standard WPC kerítés kivitelezési szakaszai?

Minden standard WPC kerítés megépítéséhez egy sor lényeges szakaszon kell keresztülmenni, ezek a következők:

1. Méretek

Tartalmazza a bekerítendő terület, a kerítés nyomvonalát és a kapuk összes méretét. Meghatározza a WPC kerítés magasságát, a tartóoszlopok közötti távolságot és az alapozás jellemzőit.

2. Munkaterület előkészítése

Nagy méretű kövektől, gyökerektől, egyéb anyagok maradványaitól a talaj tisztítása, a munka megkönnyítése az ellenálló alapozás érdekében. Ha szükséges, a jobb kiegyenlítés érdekében a felület vízszintesítése.

3. Mérések és jelölések

A mérés a helyszínen történik. Merevítő elemekre is szükség lehet a WPC profilokhoz.

4. Anyagbeszerzés

A kívánt színű és minőségű lágyított fa táblák kiválasztása. Ezután szükség lehet: oszlopokra, oszloptartókra, távtartókra, gerendára, csavarokra, rögzítőkre, stb.

5. WPC táblák beszerelése

A kerítésmodelltől függően a kompozit falapok függőlegesen vagy vízszintesen vannak elrendezve. A rögzítési és támasztórendszerek a választott WPC kerítés típusától függően eltérőek.

Bármelyik kerítésopciót is választjuk, egy innovatív és előnyös kerítés lesz a végeredmény.

A WPC kerítés előnyei:

  • Többszörös ellenállás: a kompozit fát úgy tervezték és gyártották, hogy kiválóbb anyag legyen a természetes fánál. A gyártás során hozzáadott vegyületek a fa és a műanyag mellett ellenállóvá teszi a WPC kerítést a környezeti tényezőkkel szemben.
  • Tartósság: a WPC kerítést körülbelül 25 évre tervezték. Ha az anyag feszültségi tényezői nem túl intenzívek, ez az időszak könnyen túlléphető.
  • Könnyű telepítés: mivel kisebb a súlya, és bármilyen méretre vágott WPC deszkát választhatunk, sokkal könnyebben felszerelhető, mint más kerítések.
  • Könnyű karbantartás: Mivel a gyártás során teljesen kezelt és színezett, a lágyított kerítés nem igényel különösebb karbantartást.
  • Kényelem és biztonság: Biztonságban vagyunk, és megengedhetjük, hogy a gyerekek a kerítés körül játszanak sérülésveszély nélkül.
  • Ökológia: a legtöbb esetben a fűrészpor műanyag hulladékkal keveredik a WPC gyártási folyamata során. Így a természeti erőforrások hatékony és természetes újrafelhasználása biztosított, és a felhasználási ciklus végén újrahasznosítható.

Kép forrása: Wpcnagyker.hu

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.