etetőhajó akkumulátor

Az etetőhajókkal kapcsolatos tévhiteket szeretnénk ebben a bejegyzésben eloszlatni. Leginkább azért, mert meglepő módon mind a mai napig akadnak olyan hibás feltételezések, amelyek gátat szabnak a hasznosításnak.

Úgyhogy pontosan ezért szedtük össze mindazt, aminek a kapcsán tiszta vizet kellene önteni a pohárba. Lássuk tehát a részleteket.

Hogy történik egy etetőhajó üzembe helyezése és koordinálása?

A tévhitekkel ellentétben a dolog nem igényel komolyabb technikai tudást vagy akár képzettséget. Első körben arról kell mindenképp gondoskodni, hogy az etetőhajóhoz tartozó akkumulátor fel legyen töltve.

Sőt, a Cheapfishing webáruház etetőhajó akkumulátor kínálatában akár azt is érdemes fontolóra venni, hogy egy tartalék akkumulátor is rendelkezésre álljon. A feltöltött akksit precízen a helyére kell tenni, és a hajó már vízre is helyezhető.

Maga az irányítás egy kézre álló távirányító segítségével történhet. Egyszerű és könnyen elsajátítható módon, hiszen mondhatni minden gomb és funkció szinte adja magát. Pár perc és gyakorlatilag nulla tapasztalat után is ráérez az ember a dologra.

Valójában mekkora távolságokat tudunk meghorgászni?

Az egyik olyan témakör, amit tévhitek tucatjai öveznek. Annál is inkább, mivel sokan túlgondolják az általuk megdobott távokat. Pedig az esetek többségében feeder horgászbottal 50-80 métert, bojlis felszereléssel maximum 100-120 métert érnek el a horgászok.

Külön lapra tartozik, hogy mindez mekkora pontossággal sikerül. Holott ugyebár jól tudjuk, hogy a pontosságnak mekkora jelentősége van a halfogást tekintve. Innentől kezdve pedig felértékelődik az, amire a korszerű etetőhajó modellek képesek.

Elvégre tényleg nem túlzás azt mondani, hogy ezekkel a modern készülékekkel bőven túl lehet menni ezeken a távolságokon olyan formában, hogy közben precízek maradhatunk. Különösen akkor, ha GPS funkcióval ellátott etetőhajót tudunk használni.

Mennyire bízhatunk az etetőhajó zavartalan működésében?

Bár sokan mind a mai napig szkeptikusak a kérdést illetően, egész egyszerűen látni kell az elképesztő fejlődést. Az etetőhajók elvégre nem tegnap jöttek le először a gyárak futószalagjairól.

Olyan technológiáról van szó, amit több mint egy teljes évtizede fejlesztenek, és tökéletesítenek folyamatos jelleggel. Ennek fényében pedig borítékolni lehet azt, hogy a modern etetőhajók tényleg megbízhatóan teszik a dolgukat.

Azt pedig már külön hangsúlyozni sem kellene, hogy a korszerű hajóknak semmiféle rizikó faktora nincs a vízzel kapcsolatban. Zavartalanul teszik a dolgukat, és bátran be tudjuk őket küldeni akár száz méteren jóval nagyobb távra is.

Ezekkel a tévhitekkel érdemes tehát leszámolni. Valóban megéri megvásárolni egy modern etetőhajót és törekedni a hasznosítására, hiszen elképesztő fogások érhetnek minket így.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.