gyereksátor

Akinek volt gyerekkorában sátra bent a szobában, jól tudja, mennyire hasznos kis termék ez a babaszoba kiegészítő. Egy igazi indián sátor megannyi varázslatot kínál, valódi különlegesség. Már egészen pici kortól kezdve nagy szolgálatot tesz, de ez az a játék, amelyet még egy kisiskolás is jól tud hasznosítani. Nézzük, mi mindenre jó egy sátor a gyerekszobában!

1. Indián sátor a babáknak

A Baby Lion bababoltban kapható textilsátrak ékességei lehetnek bármely gyerekszobának már a kezdetektől. Ez a fajta teepee bájos kinézetével magára vonja a figyelmet. Belsejében jólesik elbújni a kíváncsi szemek elől.

Természetesen a csecsemők egyedül még nem használhatják, de anyukájukkal vagy apukájukkal kellemesen tölthetik itt az időt, nyugodtan pihenhetnek. Egy érdekes játszószőnyeget is leteríthetünk itt, amin a baba kúszhat-mászhat, ha egy kicsit nagyobb már.

Addig is akár etetéshez, akár altatáshoz használható a gyereksátor, amelyet még a kertben is felállíthatunk. Arra kell csak ügyelni, hogy ha jön az eső, akkor vigyük be a házba, hiszen az anyaga textil, ezért könnyen elázhat.

2. Egy vagány gyereksátor óvodáskorban is hasznos

A 3-5 éves csemeték tudják legjobban kihasználni a sátor nyújtotta előnyöket. Ők is megpihenhetnek itt, délutánonként szunyókálhatnak itt egyet, ha úgy tartja kedvük. Vannak olyan sátrak is, amelyekhez díszpárna is jár, ezek is jó szolgálatot tesznek.

És hogy mire használható még egy indián sátor óvodáskorban? Felsorolni is nehéz, hányféle tevékenység végezhető itt. Tudvalevő, hogy az ovisok szívesen játszanak szerepjátékokat. Így a sátor az ő képzeletükben lehet egy kastély, egy étterem vagy egy babaház is, ahol a játék babákat lehet etetni, altatni.

Az indiános játékokban kitüntetett szerepet kap a sátor, de ha csak egyszerűen bunkizásra használják a lurkók, az is nagyon jó. A védelem, amit a sátor nyújt, hasonló az anyaméhhez: a gyerkőcök megtalálják itt a biztonságot.

3. Ötletek kisiskolásoknak a sátor kihasználásához

Amikor már nagyobb lesz a gyerkőc, az indián sátor akkor is maradhat a szobában. Tökéletes hely ez olvasáshoz, elmélyült játszáshoz is. Szülinapi zsúrokon is nagy hasznát lehet venni a teepee-nek, itt lehet bent bandázni!

A sátor a szoba dísze, így alkalmas lehet fotózkodásra is, készülhetnek szép fényképek kint a sátor előtt és odabent is.

A Baby Lion textilsátrain ablak is van, be lehet rajtuk látni, és a fényt is beengedik. Mindegyikhez ajándékba jár 2 db nemeztoll, ami ékesíti a bejáratot. A sátor könnyen felállítható, csak szét kell húzni a faoszlopokat. Amikor pedig nincs rá szükség, egyszerűen összehajtható, és a falra akasztva tárolható.

Az indián sátor méretei a gyerekekhez vannak igazítva: a teljes magasság 150 cm, a belső magasság pedig 120 cm, egy felnőtt tehát nem tud benne felállni. Hiába, ez a gyerekek birodalma! A bunki alapmérete 130×130 cm, kényelmes helyet biztosít tehát a játékhoz és pihenéshez egyaránt.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.