falikép

Az igazi kertimádók beltéren is szívesen nevelgetnek növényeket. Pár cserép orchidea, fokföldi ibolya vagy különlegesebb levélkaktuszok, hibiszkuszok sorakoznak a párkányokon vagy az erre a célra kialakított virágtartó polcokon. 

Egy házban rögtön elárulja a növények szeretetét, ha futókat vagy nagyobb cserepes növényeket találunk egészséges állapotban. A növények jelenlététől “élő” lesz a lakás és a hozzánk betérő vendégek is biztosan rájuk fognak csodálkozni. 

Modern virágos festmény otthonunk színfoltja lehet

Vannak azonban olyan virágzó növények, melyeket nem vagy csak szezonálisan tarthatunk otthon. Kedvenc virágzóinkat viszont egész évben tarthatjuk a falainkon festmény formájában. A modern virágos festmények egyre kedveltebbek.

Legyen a kedvenc virágunk a tulipán, a rózsa vagy mondjuk a napraforgó, a tartásukkal biztosan meggyűlik a bajunk, ha a nappaliban próbálkozunk. Válasszunk inkább modern, absztrakt vagy klasszikus olaj festmény formában virág ábrázolásokat, amit tetszés szerint akár cserélgethetünk is falainkon időnként. A stílust igazíthatjuk a berendezéshez, vagy a saját izlésünkhöz. 

Sokan azért nem gondolkodnak festmény vásárlásban otthoni dekorációs célra, mert azt gondolják, hogy megfizethetetlenül drága. Persze van az a kategória, ha egy neves galéria aukcióján próbáljuk meg beszerezni a kiszemelt képet.

Azonban nagyon sok tehetséges magyar alkotó is van, akik kedvező áron, különböző méretben és stílusban kínálnak festményeket. Választhatunk modern virágos festményeket és tájképeket a https://festoklub.hu/ weboldalon, ahol enteriőrbe helyezve is megtekinthetjük a különböző képeket.

Álmodhatunk modern pipacsokat, tulipán csokrot, rózsacsokrot virágos mezőt vagy éppen cseresznyevirágot, biztosan találunk a kedvünkre való ábrázolást.

Az igazi festményeknek súlya van

akril festmény

Kép forrása: Festoklub.hu

Amikor betévedünk egy galériába, ahol megcsap minket a festékek sajátos illata és rácsodálkozunk a hihetetlenül élénk színekre, annak a pillanatnak egészen különleges varázsa van. Rögtön belátjuk, hogy egy kézzel készített festmény teljesen más kategória mint egy lakberendezési áruházban gyorsan kiválasztott vászonképnek.

Az igazi festményeknek súlya van! A festék vastagsága, a vászon vagy éppen a farost és a keret, amiben gondossággal elhelyezték a képet mind adnak az ábrázolásnak egy kis pluszt. Egy szépen kidolgozott festményen még évek múlva is fogunk észrevenni részleteket.

Képek forrása: Festoklub.hu

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Otthon, kert

Comments are closed.