fotótapéta

A serdülő gyermek szeszélyeinek követése különösen, ha ízlésének változásairól van szó, idővel rendkívüli fejtörést okozhat. Ezért a fiatalok szobájának elrendezése meglehetősen nagy kihívás – mert ami ma menő, az lehet, hogy holnap már ciki! Melyek a legjobb kiegészítők egy tizenéves szobájában? Válasszunk-e fotótapétát vagy inkább döntsünk a fotók mellett? Jó ötlet-e a függőágy?

Praktikus és divatos tiniszoba

A tizenévesek szobája egy olyan hely, amelynek hálószobaként, nappaliként valamint otthoni irodaként is meg kell felelnie. Legyen benne egy kényelmes, kellő nagyságú ágy, egy masszív íróasztal, rengeteg tárolási lehetőség a ruháknak, egyéb tárgyaknak egyaránt, illetve hely a kikapcsolódásra is.

Egy tinédzser sok időt tölt a szobájában, ezért is nagyon fontos, hogy a tér kellemes, barátságos és minden tevékenységét támogató legyen. A létfontosságú elemek mellett a megfelelő dekorációk és kiegészítők sem hiányozhatnak.

Érdemes megfontolni a kamaszszobában egy kényelmes puff, babzsák vagy… hinta elhelyezését is! Egy gubó vagy függőágy formájú hinta biztosan különlegesen fog mutatni. Ugyanilyen fontos a helyiség megfelelő színének kiválasztása, ahogy a részletekre való odafigyelés, a dekoráció is.

Érdemes gondoskodni zöld levelű, üde növényekről – látványuktól megpihentet a szem. Légtisztító növényekben is gondolkodhatunk. Ami a kiegészítőket illeti – legyenek inkább… cserélhetőek. Ebből következik, hogy egy tiniszobában célszerűbb fotótapéta helyett üvegképeket használni.

Miért válasszon fotóvászonképet a tinédzser szobájába?

Egy poszternél sokkal stílusosabb, ugyanakkor a tapétához, fotótapétához képest  kevésbé tolakodó. A vászonra festett fotó az, amin mindig változtathat, ebben rejlik nagy előnye. Ugyanakkor szolid és elegáns, módosítható a mérete és természetesen a stílusa is. Kétségtelenül minden fiatal megtalálja a számára tökéletes képet, ha pedig megunja, egyszerűen leakasztja a falról.

Hirdetés (X)

 

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.