pvc szőnyeg

A szőnyeg tökéletes belső dekoráció, és ráadásul nagyon praktikus. Kellemes érzés a talpaknak, gond nélkül leülhetsz a padlóra, mindent megóv a rá hulló anyagok okozta sérülésektől, ami a konyhában leginkább fontos szempont.

Ezzel együtt a szőnyegek különleges gondozást igényelnek – a kis porszemek gyorsan beléjük hatolnak, továbbá az atkák élőhelyévé válnak, ezért az allergiások számára határozottan nem ajánlottak. Szerencsére vannak szőnyegek, amik nem okoznak ilyen gondokat!

A PVC szőnyegek előnyei

Könnyen tisztítható, különféle körülményekhez alkalmazható, és mindenekelőtt a szálmentes PVC szőnyegek nem okoznak allergiát ezért ideális megoldás azok számára, akik emiatt nem engedhetik meg maguknak a klasszikus szőnyegeket, ugyanakkor szeretnének valamit a padlóra.

Praktikus konyhai szőnyeg

Konyhai szőnyeg – siker vagy kudarc? Határozott siker! Ennek köszönhetően hangulatosabbá válik a belső tér, lehet mezítláb főzni, gyorsan lerázni a hulladékot, miközben a padlót is védi. AZONBAN! Nehezen elképzelhető, hogy néhány naponta szőnyeget mosunk…

Ezért az ideális megoldást a PVC szőnyegek jelentik, amelyek tartós, erős, szennyezésálló és egyben hihetetlenül könnyen tisztítható anyagból készülnek. Tökéletesen helytállnak ott, ahol a folyadék kiömlése vagy a zúzódás veszélye áll fenn. Rendkívül kellemesek és stílusosak – biztosan minden konyhába megtalálható a megfelelő.

Szőnyeg gyerekszobába

Remek ötlet – érdekes szőnyeggel díszíteni a gyerekszobát. Nem előnyös – a puha, bolyhos szőnyeg, amely minden alkalommal felgördül, amikor elmozdítja a széket, és villámgyorsan bepiszkolódik a gyerekjátékoktól. De itt a megoldás! Használhat PVC szőnyegeket, amelyek nemcsak érdekes dekorációt jelentenek, hanem szék alátétként is működnek, könnyedén ellenállnak a csúsztatásnak és görgetésnek.

Stílusos szőnyeg a teraszra

Ha a terasz a nappali egyfajta kiterjesztése – ügyeljünk a kialakítására. Viszont ha nincs lehetőség csempét vagy padlót cserélni, használhatunk… kültéri szőnyeget! Teljesen megfelel, ha olyat választunk, amely PVC-ből készült – ez az anyag ellenáll a változó időjárási viszonyoknak, a nedvesség tűrést és a könnyű tisztántartást is beleértve. Egy ilyen szőnyeg nemcsak elfedi a padló egyes tökéletlenségeit, de sokkal érdekesebbé is teszi a teraszt vagy az erkélyt.

A PVC szőnyegek különböző mintázatúak és színűek, így biztosan mindenki megtalálja a számára tökéleteset. Minden körülmények között bizonyítanak!

Kép forrása: Dreamstime.com

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.