business coaching

Amikor valaki business coach szeretne lenni, rendkívül fontos, hogy olyan növényeket vigyen be az irodába, amelyek ténylegesen feldobják a hangulatot. Ez persze valamilyen szinten kihívást jelenthet – azonban azt soha ne felejtsük el, hogy a hangulat megteremtésében minden egyes tényező szerepet játszik, még a növényzet és annak kialakítása, megoldása is.

Mik a legstílusosabb növények, melyekkel feldobhatjuk a hangulatot? Íme, pár remek ötlet – melyet nem érdemes kihagyni.

A legjobb dísznövények az iroda helységbe

Íme, a TOP lista – amelyet nem szabad kihagyni, amennyiben fontolóra vesszük a dísznövényeket.

Terülőrózsa – Ez egy olyan rózsa, amit szétterül a felületen. Egy rácsra felfuttatva igazán különleges látványélményt nyújt.

Trombitafolyondár – kifejezetten élénk virágszínnel és mintával rendelkezik, amely rendkívüli megjelenést biztosít az egész térségben. Egyedülálló és semmihez nem hasonlítható.

Bangita – a vöröses bogyószín rendkívül különleges dekorációs és színélményt nyújt, olyat, amire talán nem is gondolnánk elsőként, érdemes ezzel próbálkozni elsőre, amikor az irodánkat szeretnénk berendezni.

Liliom – az egyik legklasszikusabb növény, amelyet különféle iroda helységekben szoktak használni – rendkívül dekoratív, feltéve, ha jó virágszínt választunk és használunk.

Mire érdemes nagyon odafigyelni a belső tér kialakításakor?

Íme, pár tipp – amelyekre érdemes kifejezetten odafigyelni a belső terek megalkotásakor, kialakításakor, ha azt szeretnénk, hogy az összhatás a leges legjobb legyen, amit csak el lehet képzelni.

Mindig legyen elegendő hely a két személy között. Ez nagyon fontos! Hiszen így nem fogjuk egymás intim zónáját megsérteni, és nem fordulhat elő olyan sem, hogy túl távol kerülünk egymástól.

Ne legyen túl sok növény. Ez ugyanis elvonhatja a figyelmet az igazi lényegről. Ezért nagyon fontos, hogy soha, semmilyen körülmények között ne forduljon elő olyan, hogy teli rakjuk az irodát növényekkel.

A coaching menete ettől válik majd különlegessé

Persze, az iroda berendezés és a helyiség nagyon fontos, de az is elengedhetetlen, hogy megfelelően rendezzük be a helyiséget. Ez azért van így, mert egy jól berendezett helyiségben mindig jól érzik magukat az emberek.

Ezen felül, a konkrét alkalmak során az empátia és a figyelem lesz a legfontosabb. Az, hogy meghallgassunk a klienst, annak problémáit és gondjait, és megértő figyelemmel forduljunk felé, ha szükséges.

Kép forrása: Pxhere.com

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.