kishaszongépjármű

Egy kishaszongépjármű számtalan szituációban nyújthat jó szolgálatot, ha szállításról vagy rakodásról van szó, legyen szó bármilyen terepről vagy munkafolyamatról. De mégis miben rejlik e járművek titka és milyen előnyei vannak a használatának? Ebben a bejegyzésben ezeket gyűjtöttük össze.

1. Kis méret, csúcsteljesítmény

Egy megfelelően felszerelt kishaszongépjármű olyan módon garantálja a csúcsteljesítményt, hogy méretei kisebbek, mint a hasonló kapacitással bíró társaié, nem beszélve a fokozott kezelhetőségről és a környezetbarát motorokról.

Mindez pedig  kifejezetten versenyképes költségekkel párosul, ami szintén hatalmas előnyt jelent mind a vásárlás, mind pedig a használat során. Egy ilyen kishaszongépjármű méretei kifejezetten visszafogottak. A fülke szélessége például mindössze csak 1640 milliméter és előretolt típusú, ami az egyik fontos kulcsa a járművek mozgékonyságának és kezelhetőségének.

Ez pedig városi környezetben például kifejezetten hasznos lehet, ugyanis még szűk helyeken is lehet velük biztonságosan manőverezni. Így nem kell kerülőt tenni, hamarabb el lehet jutni egyik pontból a másikba, komoly hatékonyságot érve el ezzel.

2. Nagyon nagy teherbírás

Egy ilyen kishaszongépjármű elképesztően nagy terheket bír el, hála az acél négyzet profil- elemekből épített, robusztus létravázas alváznak, valamint a dupla parabola laprugós hátsó felfüggesztésnek. Mindezeknek hála az alváz terhelhetősége 1,6 tonna is lehet, amely nincs hatással sem a tapadásra, sem pedig az úttartásra a szállítás során.

3. Precíz és masszív felépítés

kishaszongépjármű

Egy ilyen jármű esetében a motorhoz, valamint a sebességváltóhoz egyaránt rendelkezésre állnak akár 16 kW teljesítményű kihajtások. A motor pedig 1500 cm3 hengerűrtartalmú, négyhengeres soros kialakítással, kettős felső vezérműtengely-elosztással és közvetett elektronikus befecskendezéssel. Rövid- és hosszú hatótávú változatok érhetők el a naponta megtett közlekedési távolság mértékétől függően.

4. Többféle típus

A kishaszongépjárművek világában elképesztően széles a választék, ugyanis a rövid vagy hosszú tengelytávú változatok szimpla- vagy duplakerekes hátsó tengelyekkel is probléma nélkül kombinálhatók, így ennek köszönhetően pedig csaknem 1400 különböző változat közül lehet választani. Ennek köszönhetően pedig mindenki megtalálhatja közöttük azt a verziót, amely az adott munkakörhöz a leginkább megfelelő.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.