táska

Lehet, hogy előfordult már Önnel is, hogy egyszerűen képtelen volt megválni a régi táskájától, pedig kiegészítőként igencsak lejárt már a mandátuma. Érthető, ha egy kedvenc darabról van szó – hanem a legkedvencebbről. De nem kell végleg búcsút inteni. A jó hír az, hogy gyönyörködhet még benne sokáig, akár a kertben is.

Vajon mire gondolok?! A TáskaCity webáruház Pinterest oldalán kreatív ötletekből nincs hiány. Ezt nézze!

Táska ötletek a virágoskertbe

Az újrafelhasználás korát éljük, amibe végre Ön is belevághat. Használja fel újra női táskáját! Ezekkel a filléres megoldásokkal kertje, terasza, erkélye hangulatát is feldobhatja. Csak győzze bezsebelni a bókokat, mert a szomszédok álla garantáltan leesik a csodálkozástól. Készítse elő az ültetőlapátot, kedvenc dísznövényeit, és munkára fel!

Aki a virágot szereti – az táskába is ültethet

A nyáron lestrapált szalma táskából autentikus hangulatot varázsolhat a kertbe. Nem baj, ha kilógnak belőle a szálak, vagy elszakadt a füle. Virágot fog bele ültetni, és erre a célra tökéletesen alkalmas lesz.

Illesszen egy műanyag zacskót a szütyő belsejébe, hogy a víz és a virágföld ne szivárogjon át rajta. Nehezékként szórjon apró kavicsot az aljára, majd borítsa be virágfölddel. Végül ültesse el kedvenc növényeit a táskába, és tegye napfényes helyre.

Mi minden fér el egy női retikülben?

A kézitáskák rejtélye, amit a nőkön kívül senki nem ért. Nem létezik túl nagy táska, de ehhez a projekthez érdemes egy kisebb fazont választani. Megunt ridiküljéből pillanatok alatt modern virágtartót készíthet. A már ismert módszerrel bélelje ki a belsejét vízhatlan anyaggal, töltse fel virágfölddel, és már bele is pakolhatja a növényeit.

Tipp: Esztétikus kerti dekorációt készíthet, ha kerítésre vagy az erkélyre lógatva futó növényeket ültet bele.

Kis teraszra helytakarékos megoldások

Akkor sem kell lemondania a virágokról, ha nincs kertje vagy lehetősége virágágyást készíteni. Régi fonott kosarát most újrahasznosíthatja kertészeti célokra. Minél nagyobb a kosár annál többféle növény kerülhet bele, így a végeredmény egy igazi mini dzsungel lesz.

Termesztő zsák bevásárló szatyorból

A kertbarátok körében nagyon népszerűek a termesztő zsákok, mert egyszerűen használhatóak, és számos kerti probléma orvosolható velük. Könnyű, de erős szövetből készülnek, és egészen kicsire összehajtogathatóak, így tárolásuk is pofonegyszerű. Egynyári növényekhez, virágokhoz és zöldségekhez is használható.

Ön is kipróbálná? Mutatok egy pénztárcabarát táska ötletet. Drága termesztő zsákok helyett bevetheti a hagyományos szövet bevásárló szatyrokat. Víz-és légáteresztő tulajdonságának köszönhetően ugyanolyan jó hatásfokkal bírnak.

A termőhely maximalizálása érdekében bárhová elhelyezheti, még a magaságyás oldalára is felakaszthatja. Ha már nincs rá szüksége, egy mozdulattal kiürítheti, kimoshatja, majd a következő szezonban újra használhatja.

Olcsó és kreatív táska ötletek a kertbe és a teraszra. Kedvenc ötleteit mentse le magának későbbre!

További táska ötleteket és inspirációkat a TáskaCity.hu Pinterest oldalán talál.

Kép forrása: Unsplash.com / Szerző: Toa Heftiba

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Mozaik

Comments are closed.