tahoma switch iphone 12 pro home fr

Egy okos otthon igazi kényelmet adhat számunkra. Sokak számára viszont még a nehezen összekapcsolható, drága rendszerek jellemzik az intelligens otthont.

Az elmúlt években nagyot fejlődött a technológia és már nem csak a gazdagok kiváltsága egy ilyen rendszer. Ráadásul olyan lehetőségeket rejt magában, amik mindenki számára igazán hasznosak lehetnek.

Sokak számára egy okos otthon elképzelhetetlen volt korábban. Mikor a technológia megjelent nagyon drága volt és őszintén, sokszor több volt vele a gond, mint amennyit ért.

Aztán jöttek a forradalmi újítások, amelyet talán az Alexa indított el. Sokkal könnyebbé, érthetőbbé és felhasználóbarátabbá tette a szavakkal történő irányítást.

Mára viszont már rengeteg más lehetőség is van, mint például a Somfy Tahoma okos vezérlője, amely számtalan másik eszközzel működik együtt (többek között Apple, Google és Alexa termékeivel), így igazi központ válhat belőle.

A számtalan okos megoldás közül van három olyan, amit akkor is javaslunk, ha most ismerkedsz az intelligens otthon gondolatával.

1. Zene hangvezérléssel

Az egyik legalapvetőbb mégis legjobb funkciója a különböző okos otthon eszközöknek, hogy általában hangszóként is működnek vagy ha nem, akkor könnyedén beszerezhetünk olyan hangszórókat, amelyek kompatibilisek intelligens rendszerünkkel. Ezekhez aztán hozzá tudjuk csatlakoztatni a népszerű online zenelejátszókat, mint a Spotify és máris indulhat a hangvezérléssel induló lejátszási listák!

2. Világítás irányítása

Sötétedik, de te éppen dolgozol és pont nincs kedved kiszakadni a flow-ból? Megértjük! Akár egy paranccsal felkapcsolhatod a villanyt egy okos otthonnak köszönhetően! Sőt, sok rendszer esetén előre programozhatod, hogy mikor szeretnéd, hogy otthonod világosba boruljon.

3. Biztonság és védelem

Otthonunk védelem nem csak hagyományos riasztóval oldható meg! Egy teljes okos rendszert építhető mögé, amely segítségével könnyebben irányítható és megbízhatóbb megoldásokat kapunk. Hiszen a legfontosabb, hogy biztonságban érezzük magunkat otthon!

Ismerd meg a Somfy intelligens otthon rendszerét!

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.