billenő platós kisteherautó

A kemény fizikai munka nagyon fárasztó, emelni és pakolni bizony megerőltető az ember számára, különösen akkor, ha az ilyen jellegű tevékenységek a mindennapok részét képezik.

Az építőiparban például elengedhetetlen a sokszor kifejezetten nehéz anyagok egyik pontból a másikba való szállítása. Így az ilyen kis-és középvállalkozások számára aranyat ér egy billenő platós kisteherautó használata. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttük e jármű előnyeit.

1. A billenő platós kisteherautó megkönnyíti a mindennapokat

Egy billenő platós kisteherautó leegyszerűsít és megkönnyít számos olyan munkafolyamatot, amelyek elvégzése elengedhetetlen bizonyos munkakörökben. Ehhez nagy segítséget nyújtanak platós szerkezet erősségei, valamint a billenőplatós rendszer praktikussága is.

Mivel a billenési szög ebben az esetben 45 fok, nem csak nehéz építőanyagok, de ömlesztett áruk lerakodására is tökéletesen alkalmas. Ezáltal pedig fokozható a teljesítmény, elkerülhető a teljes kimerülés és növelhető a koncentráció is a munkavállalók körében.

2. Számos típusa létezik

billenő platós kisteherautó

A billenő platós kisteherautó modellek között számos típus létezik, amelyeket érdemes alaposan megismerni. Fontos információ például, hogy a rövid vagy hosszú tengelytávú változatok szimpla vagy dupla hátsó kerekekkel vannak kombinálva.

Ezek pedig minimum 815 kg-nyi, maximum 1345 kg-nyi hasznos teherbírással rendelkeznek. Ezen felül a Porter NP6 öt különböző felszereltségi szintet kínál. Ezek a modern alapfelszereltség mellett számos olyan eszközt is tartalmaznak, amelyek javítják a vezetési élményt és a jármű funkcionalitását.

A billenő platós kisteherautó lelkét pedig egy 1500 köbcentis, négyhengeres, kéttengelyes, elektronikus befecskendezésű motor adja, amely rövid, illetve hosszú hatótávú változatban is kapható.

3. Rutin feladatok egyszerűen

Az nem kérdés, hogy ahol a nehéz anyagok szállítása, valamint az anyagok megfelelő helyre rakodása a mindennapi rutin feladatok részét képezik. Ebben pedig egy billenő platós kisteherautó nagyon nagy segítséget jelenthet. Hiszen rengeteg időt és energiát spórol meg a munkatársak számára.

Az így felszabaduló kapacitást pedig hasznos tevékenységekre fordíthatják, kevésbé lesznek kimerültek és fokozható a munkakedvük is. Ez pedig a cégnek, a befektetőnek és a munkavállalóknak egyaránt nagy előny.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.