thesera kezelés

A thesera kezelés egy olyan eljárás, amely egy nagyon látványos, gyors és fájdalommentes megoldást kínál akkor, ha valaki szeretne megszabadulni a ráncaitól és megfiatalítja a bőrt. Lássuk, mi mindent érdemes tudni ezzel kapcsolatban!

1. A thesera kezelés alapját a bőr megfelelő előkészítése adja

Maga az eljárás először a bőr előkészítésével kezdődik. A kezelés elején ez a művelet azért nagyon fontos, mert ezáltal a bőr sokkal hatékonyabban legyen képes befogadni a kezelés további hatóanyagait, illetve a bőrbe olvadó, úgynevezett PDO szálakat.

Az előkezelés során egy hámlasztó habot és egy szérum keveréket viszünk fel a bőrre, ami tartalmazza a hatékony kezeléshez szükséges tejsavat, glikolsavat, szalicilsavat. A TDN technológiával készült kapszulák lehetővé teszik a savak stabil felszívódását. Vagyis komoly elméleti tudás húzódik meg a thesera kezelés mögött.

2. Lifting hatás, több lépcsőben

thesera kezelés

A kezelés során speciális olvasztott PDO szálakkal dolgozunk. A feloldódott szálakat a thesera hatóanyagaival együtt felvisszük a bőrre és egy erre a célra kifejlesztett maszkkal fedjük. A feloldódott folyékony állagú PDO szálak a bőrre kerülve beépülnek, majd szilárd állapotot vesznek fel és hihetetlenül látványos lifting hatást érnek el. A thesera kezelés több lépcsőfokból áll, egy kezelés időtartama nagyjából hatvanöt percet vesz igénybe.

3. Rugalmasabb, feszesebb bőr azonnal

A lifting hatású kezelés a bőrt megemeli, volument ad neki. A savak és a szálak stimulálják a bőr természetes kollagén termelődését, ezáltal növekszik a bőr rugalmassága, sokkal feszesebb és tömörebb lesz. A pórusok összehúzódnak, ami által egy simább bőrt kapunk. A halványabb ráncok teljesen eltűnnek, a mélyebb ráncok állapota pedig fokozatosan egyre javul majd. Vagyis egyre látványosabb lesz az arcon történő változás.

Vagyis látható, hogy a thesera kezelés nyomán minden adottá válik ahhoz, hogy teljesen újjá születhess egy szépségszalonban. Az pedig, amit a tükörben látsz, nem csak testileg ad majd nagyon sokat számodra, de a lelkedre, a kedvedre és a személyiségedre is pozitívan hat majd.

Hirdetés (X)

Friss cikkek innen:Támogatott tartalom

Comments are closed.